Ahojte baby mam taky problém...už pár dní my je zle bolí ma veľmi brucho ...Dostávam do brucha kŕče ....Mam bolesť aj v podbrušku ....Už som mala párkrát aj teplotu ....Pri zatlačeni brucho bolí ..Pri natiahnutí sa po nejakú vec tiež to isté ...Mám dokonca aj taký tmavý výtok ...Nemate s tým skúsenosti...? Neprešli ste si niekto niecim podobným?
Takto zacina spontanny potrat..
@saxana000 to naozaj?
@simonasimca23 už pár dní s ty píšeš na MK?
@mirkava áno , niesom človek ktorý beží hneď k lekárovi ja sa rada spýtam na skúsenosť druhých
@simonasimca23 ak ta veľmi bolo brucho, mas teplotu, vytoky a to všetko už pár dní, tak už si mala byť u lekára dávno. Nemyslím to v zlom, ale zajtra by som tam určite zašla. Držím palce.
@simonasimca23 ak si ešte aj tehotná, išla by som hned
No ja som mala akútny zapal slepaka a pobrusnice....okamzite ma operovali...zapal pobrusnice je zivotns ohrozujici stav...a mala som aj gynekologicky zapal, takze tiez vytok ku tomj ako ty...urcite s tym chod niekam...
A sprav si aj tehu test...ako keby chceli rtg brucha a pod.
@simonasimca23 bola si u dr?
@macik34 nie nie tehotna niesom
@simonasimca23 a bola si u lekára?
To moze byt fakt cokolvek, zajtra zdvihni telefon a smer obvodny-gynekolog, ak mas vytok, tak asi gynekolog...mozes mat cystu, zapal, cokolvek s toho... ja som mala pred rokom aj cystu, aj zapal maternice, oboje boli jak das a taky zapal maternice robi aj vysoke crp a aj horucku... ale to pisem o mne, teba musi vidiet lekar...cim dlhsie cakas, tym to bude horsie...