Je mi zle

7. okt 2023

Dobre rano. Ja si priznam, že je to moja chyba, lebo moje stravovanie je doslova neprijatelne, neranajkujem, jedine čo si viem dať kavu, necham sa vyhladovat až do toho keď mi je zle, a ked uz cosi zjem na pocit zasýtenia, mi ostane zle..potom to mozno na chvilku prejde a za ten isty pocit hladu ... a teraz aj chodim castu na velku potrebu ale nemak riedku stolicu... ale poslednu dobu som strasne vyčerpaná, psychicky... trpím nespavostou, tak by som rada este spala ale neda sa mi 🫣🫣🫣🫣🫣 najviac som vycerpana z prace, ta ma teraz mimoriadne ubíja.. dalej deti, rodina atd ... som vyhorená ?

victory7897
7. okt 2023

Priznávaš že je to tvoja chyba, zmeň to,skús raňajkovať hoci neskôr aj ja raňajkujem až po káve , pridaj vlákninu,večer už nejedz,po dobrom stravovani sa zlepší aj kvalita spánku

moonlight1210
7. okt 2023

Zacni riadne jest a zacni si davat aj nejaky komplex vitaminov. Tvoj problem moze byt, ze uz mas slusny deficit. Telo vie dlho kompenzovat, a cloveku sa zda, ze vsak taka zivotosprava nie je problem. No potom uz nevladze a zacnu vyskakovat problemy. Ako prve zvycajne neutisitelna unava, ktorej sa nevies zbavit ani odpocinkom.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz