Baby už som si dala horúcu sprchu, povysavala dom, vonku na slnku porobila, pijem horúci čaj a jedla som vývar ale aj tak mi je vkuse brutálna zima ... Môžem sa zakryť koľko chcem stále mám pocit že to ide zvnútra. Zažili ste to ? Čo vám pomohlo?
@zmrzlinka2021 už rok som v noci nespala viac ako 5 hodin a to ani raz vkuse takže je to možné
Tiez keď som nevyspata unavená mi je zima a teplé jedlo alebo aktivita pomôžu na par minút akurát
Pred menzesom mám takéto pocity.
@sima1415 treba to zmeniť, lebo si veľmi vážne poškodis zdravie
aj mne je dneska hrozná zima a pritom som spala cca 8 hodín.takže normálka.Vždy tak spím 7,8 hodín.Obliekla som si mikinu a pod to ešte také tenšie tričko s dlhým rukávom.Tiež sa stále chodím na dvor vyhrievať🙂 ale ja som taký zimomravejší človek akonáhle je vonku nad 20 tak v dome máme chladnejšie a už sa klepem
@tomika vidíš to ma nenapadlo, aj to by mohlo byť 🙂
@zmrzlinka2021 ja by som rada ale malý si nedá povedať :D
@liusa82 to som presne aj ja ale tak vždy aspoň niečo zaberie , dnes mám dvoje hrubé ponožky a stále studené nohy :D
@sima1415 Mas rada stiplave? Mne na toto vzdy zabrala indicka polievka rasam, najdi si recept. Ale je fakt, ze ten spanok sa na tom asi dost podiela.
@marianarem neznášam štipľavé ale asi budem musieť skúsiť lebo ani dnes mi nie je lepšie ...
@cicuca u mňa zatiaľ negatív , prajem škode uzdravenie
@sima1415 spala si dobre a dlho? Lebo aj z únavy to môže byť