Ahojte baby, chcem sa opýtať či je na tom niektora rovnako ako ja, pripadne co robit.
Dá sa povedať, že mi je stále zima. Vonku 24 stupňov, doma 22 a ja som zabalená v deke lebo mi je zima na nohy, ruky, niekedy ma az trasie od zimy. Fakt mam nohy a ruky studene ako v lade keby som ich mala😀 Neviem ci ist s tym ku doktorke, pride mi to zvlastne povedat ze som tam kvoli tomu lebo mi je furt zima. Ostatný v domacnosti sa furt cuduju, ze co som zabalena v deke ze vsak je teplo. Neviete cim to asi moze byt, pripadne mate to niektora tak isto, alebo co s tym robit? Fakt neviem uz a stve ma to😀
mám to tak celý život 🙂
@nm218 možno je problém v cievach ...
skontrolovať štítnu žľazu
Anémia, cievny systém, štítna žľaza...príčin môže byť viac, u mňa je to ťažký stupeň anémie a štíhla postava s minimom tuku.
Pri 22 doma som aj ja zabalena v deke. Mne je normalne pri 24 a ked vonku svieti slniecko necham sa vyhrievat do okna
mavam to aj ja, ale teda vyrazne sa mi polepsilo, ked som zacala chodit otuzovat, staci ti ruky a nohy, chodidla a nebudes ich mavat take studene, je to sila zvyku, zacne ti ich viacej prekrvovat ;)
@nm218 ja som taká istá zmrzlina, kým nie je byt vypečený na 30+ a von aspoň 30 v tieni, mne je furt zima... ešte mi je teplo v zime, keď kúria 😀