Je mi ustavičná zima

nm218
30. máj 2022

Ahojte baby, chcem sa opýtať či je na tom niektora rovnako ako ja, pripadne co robit.
Dá sa povedať, že mi je stále zima. Vonku 24 stupňov, doma 22 a ja som zabalená v deke lebo mi je zima na nohy, ruky, niekedy ma az trasie od zimy. Fakt mam nohy a ruky studene ako v lade keby som ich mala😀 Neviem ci ist s tym ku doktorke, pride mi to zvlastne povedat ze som tam kvoli tomu lebo mi je furt zima. Ostatný v domacnosti sa furt cuduju, ze co som zabalena v deke ze vsak je teplo. Neviete cim to asi moze byt, pripadne mate to niektora tak isto, alebo co s tym robit? Fakt neviem uz a stve ma to😀

panelacikova
30. máj 2022

@nm218 ja som taká istá zmrzlina, kým nie je byt vypečený na 30+ a von aspoň 30 v tieni, mne je furt zima... ešte mi je teplo v zime, keď kúria 😀

kandelabra
30. máj 2022

mám to tak celý život 🙂

lenka93542
30. máj 2022

@nm218 možno je problém v cievach ...

mizu89
30. máj 2022

@nm218 ja som tiež zimomrava.sice nie až tak ale ešte stále spím v teplých ponožkách a to ide byť už jún.😂

sssss123
30. máj 2022

skontrolovať štítnu žľazu

viera77
30. máj 2022

Anémia, cievny systém, štítna žľaza...príčin môže byť viac, u mňa je to ťažký stupeň anémie a štíhla postava s minimom tuku.

mandzula
30. máj 2022

@nm218 daj si skontrolovat stitnu zlazu, vnimanie tepla a chladu je jednou z prvych otazok endokrino vysetrenia. Mne je vecna zima, mam autoimunitnu tyreoiditidu, nedostatok zeleza.

katulienkax
30. máj 2022

Pri 22 doma som aj ja zabalena v deke. Mne je normalne pri 24 a ked vonku svieti slniecko necham sa vyhrievat do okna

nm218
autor
31. máj 2022

@mizu89 tak to ja som zviknutá spať už od mala v ponožkách😂 prave by som si nevedela predstavit spať bez nich, pride mi to neskutocne divne a neprijemne 😅

evita11223
31. máj 2022

mavam to aj ja, ale teda vyrazne sa mi polepsilo, ked som zacala chodit otuzovat, staci ti ruky a nohy, chodidla a nebudes ich mavat take studene, je to sila zvyku, zacne ti ich viacej prekrvovat ;)