Je mi ťažko od žalúdka pri cvičení

aalzbetkaa
4. mar 2019

Ahojte baby..začala som chodiť na skupinové tréningy s vlastnou váhou ..a keď cvičím asi pol hodinu tak mi príde zle od žalúdka. Myslíte ze by to mohlo byť ze zle dýcham alebo? Nejaké vitamíny nepomôžu? Cítim sa potom trocha trápne ze všetky baby cvičia a ja musím na chvíľu prestaň alebo na chvíľu ísť na čerstvý vzduch.
Ďakujem za každú jednu odpoveď

korunka1
4. mar 2019

Mám takmer to isté..počas cvičenia nemôžem nič piť,ináč ma napína na vracanie.

aalzbetkaa
autor
4. mar 2019

@korunka1 presne aj ja ked sa napijem vody...môže to byť aj z toho?

korunka1
4. mar 2019

@aalzbetkaa no ja to mám určite z vody,takže keď cvičím -nepijem. Napijem sa až po cvičení.

aalzbetkaa
autor
4. mar 2019

@korunka1 No tak vyskúšam aj ja

ifava
4. mar 2019

Nepi moc pred tym, skor sa napi az potom, smaozrejme o jedeni ti dufam nemusim hovorit a podla mna to je aj kvoli tomu, ze nemas asi moc kondiciu rychlo sa unavis. Cim dlhsie budes chodit cvicit tym lepsie to bude 🙂

s1m.one
5. mar 2019

presne ako pise ifava, to su tie zaciatky, drzim palce, ono to prejde!!

korunka1
5. mar 2019

Veľa záleží aj od toho, ako-čo sa cvičí. Pri behu s tým nemám problém, ale na kruhovom, akonáhle si stláčam brucho, tak áno.

annadan
5. mar 2019

@aalzbetkaa mála som tiež takéto problémy pri cvičení, prestala som počas cvičenia a aj pred cvičením piť vodu a celkom sa to zlepšilo... voda vám zaťažuje žalúdok pritom keď ho ešte aj vy sama namáhate...

0silvia0
5. mar 2019

@aalzbetkaa mne je zle pri cvičení, keď som hladná alebo najedená, u mňa to nesúvisí s pitím vody. Pred cvičením sa netreba ani najesť, ani vyhladovať. Ideálne u mňa je najesť sa normálne cca 3-4 hodiny pred cvičením, poprípade si 2 hodiny pred cvičením dať niečo ľahké, nejaký banán. Ale každý podľa svojho metabolizmu a trávenia si to musí odsledovať.

zelenooccka
11. jan 2024

Mne je zle od zaludka pri cviceni 5 Tibetanov. Je mi na zvracanie aj niekolko hodin po cviceni.