Potrebovala by som radu. Už dlhší čas si všímam, že mi je neustále zima. Priateľ má už krátke nohavice, rodina a známi len Max dlhý rukáv alebo sveter no ja stále potrebujem zimný kabát, hrubý pulóver. Je jedno či som vonku alebo vo vnútri. Mám neustále studené ruky, nohy a nos. V noci spím s perinou a 2x dekou no i tak sa budím na to, že mi je zima. Iné zdravotné problémy nemám.
Nie si tehotná? Ja som tak zistila tretieho, odrazu mi bývala hrozna zima..
Inak tento rok som taká bola aj ja a bez tehotenstva - ruky, nohy mám studené celý život, inak mi býva na telo vždy teplo, ale túto zimu sa to extrémne zmenilo.. zobrali mi aj krv na štítnu a je vporiadku, tak neviem z čoho to mám..
Pridávam sa aj ja, aj mne je stále zima...
Prave dnes tu bola kdesi diskusia. Vyhugli si Raynaudov syndrom a porovnaj
neskúšala si si dať magnézium? mne to trocha pomáha, mám stále studené nohy
No úprimne neviem lebo mešká mi 4 dni , ale test som si ešte nerobila keďže som to brala za takmer nemožné (len raz sme mali styk v tomto cykle).
Vo všeobecnosti mi je často zima ale toto je teraz zhoršené, zimbice mám pritom teplu nie a podobne
Pritom teplotu nie*
Nie si chudokrvna? Železa máš dosť?
Stitna zlaza, zelezo, tehotenstvo (otehotnela som tiez len pri 1 raze za mesiac), a dalsis dovody. Isto chod k obvodnemu, nie je to normalne.
V decembri som bola na kyretazi. Mam 51 rokov. Môžem po 5 mesiacoch riadne krvacat. Trvá to už 4 dní. Riadne ako pri menštruácii?
..
mne pomáha produkt / prášok s L arginínom ak chceš napíš mi a pošlem link priamo na stránku skade si to objednávam aj ja.