chcela by som si dat predpisat domperidon na podporu laktacie.citala som, ze to ma predpisa moj obvodny lekar.pri prvom dietati som chcela aby mi predpisala doktorka nieco na tvorbu mlieka,odmietla,ze ked raz stracam mlieko, tak uz sa neobnovi a stratim.ale myslim si,ze tak zle to este nebolo.aj teraz musim malu dokrmovat,velmi pomaly sa mi plni.a kojim vacsinou v noci.cez den asi 3x.mohla by som aj viacej,lebo ked si stlacim prsnik,tak mlieko vystrekne aj 2metre,ale mala pri tom nervačí.nechcem stratit mlieko.viete mi nieco poradit,najlepsie z vlastnych skusenosti.
@miskacharly asi by bolo lepsie kontaktovat laktacnu poradkynu...a prikladat co najviac, je to dolezite pre tvorbu mliecka 😉
Neviem ci si to uz skusala, ale na podporu tvorby mlieka je super benedit lekarsky ci senovka grecka. Je to lepsie ako ako chemia vo forme domperidonu
@miskacharly myslim, ze nemozes lekara nutit aby ti predpisal liek, ktoreho VEDLAJSIM ucinkom je zvysenie laktacie. To nie je zdravotny problem. U teba sa este len ustaluje produkcia mlieka- to trva az do 3 mesiacov, je normalne, ze sa niekedy znizi, to aby telo vedelo, kolko vlastne potrebuje vytvorit. Tym, ze ty hned dokrmis mu davas signal, ze staci menej a tvorba klesa. Nervaci mozno preto, ze uz skusila pit z flasky a kedze je to jednoduchsie, vyzaduje to. Cumliky su pri problemoch s dojcenim tiez nevhodne. Pri tvojom probleme treba bud zavolat LP alebo si aspon precitat ako to cele funguje, skus mamila.sk 🙂
Sorry, ale toto co ty popisujes zrejme (podla mojho nazoru) nie je problem s nedostatkom laktacie, ale zrejme zlej techniky dojcenia