Je kolostrum LR a Vitaactive naozaj dobré?

nikolcrow
4. máj 2022

Ahojtee mamky,

dcéra je strašne často chorá fakt sa na ňu posledné mesiace nalepí každá viróza.
Čítala som pozitívne recenzie na kolostrum a Vitaactive od LR na podporu imunity. Je to dosť drahé, ale predsa len som objednala po 2ks obe.

Máte stym skúsenosti ? Naozaj to trochu pomáha na imunitu ? Dnes na tom ideme prvý deň som zvedavá 🙏🏼

zuzanka264
4. máj 2022

Ano ja striedam kolostrum a narosan z justu. A deti su ok.. vyskúšajte ved aj ta choroba stoji kopec peňazí. Lieky, sirupy, kvaoky, spreje do nosa. Prevencia je lacnejsie podla mna 😅. Este aj na pnku clovek musi ist

melanta
5. máj 2022

Za mňa LR nie. Ale už keď si objednala, tak je to jedno čo kto napíšeme.

stanulienkat
5. máj 2022

Ziadne kolostrum ti neurobi zazrak. Nam v rodine nepomohla ziadna znacka. A to sme uzivali mnoho mrsiacov.

nikolcrow
autor
8. máj 2022

@melanta ahoj vám LR nepomohlo ? Ani pri dlhodobejsom užívaní ?

mkiki
16. jún 2022

@melanta dobrý večer, smiem sa spýtať prečo nie? Rozmýšľam nad tým, no stále niesom rozhodnutá....

nikolcrow
autor
17. jún 2022

@mkiki moja skúsenosť : dávam to dcérke asi 2 mesiace + nejaký ovocný sirup od LR niekedy jej to zabudnem dať 🤦🏻‍♀️Takze nie som v tom tak podstiva či to pomáha ? Netusim zatiaľ 😁kedze je už teplo a aj tých chorôb je pomenej … posledné dávky doberie a potom jej to kupim znova v septembri