Rada by som oslovila maminy, ktore maju male dieta/deti a liecia sa na psychiatrii s vaznejsiou diagnozou ako depresie, mania ci schizofrenia. Dufam, ze nie som v tom sama a nejaka mamina sa prida ;) Pekny den!
Urcite to hanba nie je. Je to choroba ako kazda ina a nie je sa zaco hanbit..
Nie nie je! 😡
Hanbou je to neriešiť a nepomôcť sebe či svojmu dieťaťu s pomocou odborníkov.
@hnedovlaska02 nie, je to znak zodpovednosti o svoje psychické zdravie.Dnes je doba kde má veľa ľudí úzkosti, depresie určite to nie je hanba.
Nie je to hanba. ❌
@hnedovlaska02 si zodpovedná žena a matka, držím ti palce 👍 nemáš sa absolútne za čo hanbiť.
@blankaj ja sa za to nehanbim. Prave naopak 🙂. Trosku zle zvoleny nadpis. Ja som skor dufala, ze tu najdem maminu s ktorou trosku o tom popisem. Ake je to zvladat domacnost, rodinu a vsetko popri
Hanba to nie je, myslím, že každý máme nejaký problém a teda nemusíš sa báť, keď sa cítiš lepšie keď to riešiš s lekármi tak je to veľké plus 🙂
@hnedovlaska02 Tak to je super, nech sa Vám dari.. 🙂
@hnedovlaska02 žiadna hanba.Bojujeme s tym v rodine roky.Nehanbim sa,len sa o tom nebavim s hocikym na pockanie.Iba mi je to casto ľúto,smutno a mrzí ma to,som citlivka.A dufam a verim,ze raz ten clovek bude v poriadku a zit stastne.Drzim aj tebe palce
Mne to vobec nevadi ze som pacient, ksom rada ze som nato prisla skor ako by bolo neskoro a velmi mi to ulahcilo zivot
@yollanda urcite to nie je hanba. Skor som mala dat Nadpis Spriaznena dusa ;)
praveze bud pysna, ze to riesis, hanba je to skryvat a neriesit v dnesnej dobe, ked nejake riesenia existuju. drz sa!
pozrala som pred par dnami relacie na youtoube (nespominam si ako sa volali) o psychologii, velmi ma zaujal nazor jedneho dr. ktory povedal, ze ked si zlomime nohu neliecime sa doma obkladmi ale ideme k dr aby nas osetril a liecil. ale ked mame choru dusu zavrieme sa doma a snazime sa vyliecit sa sami co je nemozne!! aj v tomto pripade by sme mali ist k dr aby nam pomohol vyliecit sa. velmi ma to oslovilo, kedze sama mam deti ktore sa liecia
drzim palceky keby daco napis spravu
@hnedovlaska02 je to choroba ako kazda ina, ak sa nelieci, konci smrtou, napr. Iveta bartosova, peter muk, Dusan pasek....
@hnedovlaska02 určite to hanba nie je
@hnedovlaska02 ja sa liečim na úzkosti a depresie a poviem ti pravdu, veľakrát sa mi stalo, že som sa cítila trápne. Hlavne keď som bola tehotná a potom v pôrodnici, každý si to precital v karte a dostávala som rôzne otázky, bolo to zvláštne. Viem, že sa na to museli pýtať, ale aj tak
@hnedovlaska02 Vážnejšie diagnózy sú jednoznačne mínus do života. Môžu tvrdiť, že nie, ale je to hanba. Sám mám schizofréniu, aj keď nie nejakú búrlivú, ako zvykne byť, lebo riešim to správne ako má to byť liekmi... Hoci niektoré príznaky neoodozneli za 6 rokov a ani asi už neodoznejú...
Píšem ti ako sestra, NIE, NIE JE to hanba, je to choroba ako každá iná, treba sa tomu venovať, liečiť, hľadať odborníkov, nechať sa hospitalizovať ak treba... Nie si v tom sama a v tomto období to bude len pribúdať, zvlášť u detí. Vieš ako sa hovorí "ťažko je ľahko žiť"... Buď v kľude a sprav pre svoje dieťa, všetko čo musíš a čo potrebuje, nezaoberaj sa okolím, ale Vami 🙂 bude to dobré, uvidíš...