Ahojte baby chodim k jednemu zubarovi asi cca 2 roky, robil mi 3 plomby a všetky tri mi povypadávali cca po roku. Davala som postupne opraviť a poslednú mi robil cca polroka dozadu ktora mi dnes znovu opat vypadla. Neviem že či robím niečo zle, čo si nemyslim staram sa o zuby ako mám. Je to chyba v zubarovi? mam ho vymeniť?
Vôbec sa v tom nevyznám čia je to chyba
Su to biele vyplne? Ano, vzdy je to chyba vyhotovenia vyplne, starostlivost s tym nic nema.
Konkretne u bielych slabo susil a zle svietil na vypln.
Mam 20.rocne biele vyplne robene super zubarmi a drzia ako pribite.
No podla mna je urcite chyba v zubarovi. Kvalitne urobena plomba nevypadne len tak. Chcela som poradit aby si sa vratila k nemu nech ti ich pekne opravi po sebe zdarma ale mozno by to zase pokaslal cize radsej zmen zubara a tomuto uz nedaj ani cent
Zmeň ho.
Chyba môže byť v zhotovení výplne - nekvalitný materiál alebo chyba v postupe. Alebo niekedy ak človek škrípe zubami (častokrat v noci a človek si to neuvedomuje) alebo aj nevhodná strava nápoje - príliš kyslé pH v ústach príčinou môže byť aj reflux. Takže v lekárovi môže a nemusí byť chyba.
@nin12345 už čo mi tie 3 po roku vypadli, tak som za ne musela platiť rovnako nič zadarmo😕 tu pred polrokom čo mi robil a dnes vypadla tiež bude uricte stát peniaze. Achhh… ako vidim určite menim zubara
@babulkomale ano biele sú
Ja mam plomby 35 rokov staré😂. Toto je na zmenu doktora.
Reklamuj.
Povedz mu, že reklamácia 😂, som zvedavá na odpoveď... ale to už sa rozhoduj nad novým 😁
Ja sa ti cudujem, ze si aj tie rocne neriesila, ze ako je mozne, ze ti vypadli tak skoro...ale budis, ked si uz zaplatila za nove ale tuto polrocnu by som uz 100% neplatila. To nie je normalne, ze tak drahe plomby vypadnu po roku, nieto po pol roku. Ci si on z tohto nerobi biznis a "schvalne" zle robi 😕
Moze sa po case uvolnit, napriklad ak nebolo prostredie zuba dostatocne vysusene od slin, pripadne inym problemom pri zhotovovani vyplne. Urcite zmen zubara, ja som tiez chodila k takemu nesikovy a teraz musim u druheho si prerabat vsetky zuby, co pokazil a to su len peniaze 😒
Odkedy sú tieto biele plomby, nezvyknú mi vypadávať. Raz sa mi stalo, že na prednom zube sa mi zlomilo z plomby, ale to bol aj dosť nekvalitný zubár.
Tento nový a mladší je dôkladný a všetko precízne robí.
Takže, áno, vymeň zubára.