Je chrípka na ústupe?

10. feb 2024

Je vo vašom okolí tá aktuálne riešená chrípka (vysoké dlhotrvajúce horúčky) na ústupe, alebo ešte stále pretrváva?

magimi
10. feb 2024

Ku nám ešte ani nedošla asi 😀 teda aj v škole deti minimum chýba, len tak bežne , aj v našom okolí nikto chorý nie je

januska12323
10. feb 2024

Neviem, ku nám to zatiaľ nedošlo.

slavomira236
10. feb 2024

Neviem my sme mali grcacky potom 6rocna zapal oriedusiek presiel tyzden a pol dostala v skole horucku 38,5 po norofene uz po horicke hned no spustil sa sopel . Tak nevoem co to zas je

janinah
10. feb 2024

Nie je.v synovej triede ich bolo v piatok 12 z 27.stredoskolaci..
Trochu sa to zlepší cez prázdniny.

ivkav5
10. feb 2024

Dobré by bolo keby každy napísal aj kraj 🙂
Ja som Košický a mám pocit, že to minulý týždeň bolo ešte len najhoršie…

iwesska
10. feb 2024

Urcite nie,teraz to este len vrcholi. Chripka byva vzdy az do aprila.

bublinka1426
10. feb 2024

chripka mava maxima prave feb / marec. ...

engel76
10. feb 2024

U nas zatvorili skolu , tak ani nie je na ustupe. Urad verejneho zdravotnictva na fb zverejnuje kazdy tyzden, ci pocty chorych stupaju alebo klesaju. Posledne tyzdne stupaju a myslim ze este min.mrsiac budu.

stanulienkat
10. feb 2024

Nie je. Chripka je pocas celeho zimneho obdobia. Poslednych niekolko storoci-minimalne.

nikpa
10. feb 2024

Pokiaľ si dobre pamätám, každý rok býva chrípka a všetky tieto pliagy najaktívnejšie február-apríl. Ešte nie sme na konci ani zďaleka.

nevenka
10. feb 2024

U nas muz uz druhy tyzden sa neciti dobre, 2 deti horuckuju, takze my este nekomcime, este 3 sme sa nevystriedali. Chripka bola potvrdena testom u lekara.

tamky123
10. feb 2024

My sme tu hnusnu chripku mali koncom januára. V škole postupne deti vypadávajú. Tn kraj

florances
11. feb 2024

Nemyslím si. V piatok mali deti v škole karneval a hľa dcéra je chorá, vysoké horúčky, kašeľ a zelené sople.

florances
11. feb 2024

@tamky123 My ju máme teraz :D no, uvidíme ako zajtra v škole, či príde niečo na Edupage alebo nie