Je brúsenie zubov horšie ako trhanie?

patreskoo
7. mar 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, je brúsenie zubov horšie ako trhanie? Lebo mi to budú robiť a neviem čo mam od toho čakať, ďakujem

laura0107
7. mar 2022

@patreskoo neviem ako myslíš horsie,,dostaneš injekciu a nič nebudeš cítiť,, čo sa týka dĺžky výkonu a zvukov okolo toho je to určite horsie ako trhanie

andrejka1974
7. mar 2022

@patreskoo dajú ti injekciu ale zákrok trvá dlhšie mne brusila horné zuby ale len časť veľa ich nemám v kuse 2 hodiny ale vydržala som

deti95060810
7. mar 2022

ale kdeže... zvládneš v pohode.

darkswan
7. mar 2022

horsie ako trhanie, plus obrusene zuby su velmi citlive

sszuzu8
7. mar 2022

Injekcia a pohodicka.

patreskoo
autor
7. mar 2022

@laura0107 no ,myslím to tak, či je to bolestivejšie ako trhanie lebo trhanie som zvládol aj keď to bolo na odpadnutie, dostal som 2 injekcie..potom mi to páčil von potom brusil a zase páčil a to pacenie bolo hrozne ..a potom vytiahol jeden koreň a druhy.. nie naraz ..

ja_mama
7. mar 2022

Dal mi injekciu a absolutne som necitila ziadnu bolest pri bruseni, ani potom...tie zvuky su neprijemne ale inak v pohode, mne to zbrusil velmi rychlo (1 stolicka), hned vyrobil a nasadil korunku a bola som vysmiata 🙂

laura0107
7. mar 2022

@patreskoo no tak po takejto skúsenosti zvládneš brusenie ľavou zadnou,neboj,,neboli to,,akurat ten zvuk brusenia je pre niekoho horší

patreskoo
autor
7. mar 2022

@laura0107 no dúfam lebo ja som strašný bojko preto to aj sem píšem 😂