Trápi ma bolesť na hrudi, a keďže mam covid , pravidelne si meriam saturaciu. Cez deň mam vždy 97-99 , ale teraz ráno 94. Keď som išla na WC a vrátila sa, už bola 99. Je tu niekto kto tomu rozumie?
Ta bolesť na hrudi ma znepokojuje.am plytké dýchanie. Nadýchnuť sa môžem úplne, ale pri vydychovani cítim, akoby som nemohla vydýchnuť úplne.
@1ivanka1 nemám nič.... vôbec nič len toto, a pocit, že by som potrebovala odkaslat, ale nie je čo
Saturacia 94 je v poriadku, 92 je nižšia ale to by si musela mať viackrát cez den a aj iné symptómy napr dusivy kašeľ, tlak na hrudi,pichanie na hrudi ...my sme mali v noci niekedy aj 89 lenže v noci a keď si v kľude môže klesnúť saturacia aj o 3% ...keď mal priateľ 91 aj doobeda išiel na infekcne pre istotu a tam vylúčili zapal pluc...
@ivana3111 asi by som bola spokojná, keby mi niekto vylúčil ten zápal pľúc. Mam ísť na covid oddelenie? Alebo kam?
Tak ono záleží aj ktorý deň máš covid a ci berieš aj nejaké lieky ...my sme brali od začiatku ATB
94 je pohoda. Ono s tou saturaciou je to tak, ze ked spis v jednej polohe dlhsie, plytko dychas, prsty nemas prekrvene, su studensie, tak saturaciu ti nameria nizsiu. Ked vstanes, prekrvis sa viac vsade, saturka vyskoci. Vzdy treba merat saturaciu na teplych prstoch.
tlak na hrudi je bežný pri Covide a saturácia ktorú popisuješ je uplne normálna aj u zdravého človeka bez Covidu.....neboj ak by to bol zápal plúc tak to poznáš....bola by to veľká bolesť na hrudi, nie tlak.....tlak je skôr psychický problém pri Covide
Ďakujem. Tak ste ma trochu upokojili. Beriem antibiotika len druhý deň.
Hlavne merat saturaciu na teplom prste...
Mas aj horucku?kasel?