Jazvy po vyrážkach

5. apr 2022

Ahojte
Existuje nejaká mastička alebo niečo po čom by mi aspoň trochu sa zosvetlili jazvy? Samozrejme u kožného som bola kvôli vysypu ale jazvy ostali 😒

tenerifka
5. apr 2022

Priprav si par tisic, ak sa chces jazviciek zbavit. Ja som s mojou dcerou v procese s Dermapen na klinike, jedno sedenie cca 100 eur, zatial ich ma 10 x za rok a pol. Zostava cca 6 x a potom mozno este agresivny laser CO2. Je to drahy beh na dlhu trat

autor
5. apr 2022

@tenerifka ono celkom sa ich zbaviť nie ale aspoň keby zbledli trochu 😒 aj to je zaujímavé že niekedy ich vidno viac a niekedy menej :/

lula3108
5. apr 2022

Ja sa toho pomaly zbavujem vsetkymk dostupnymi prostriedkami - vitamin c, kys.azelaova(skinoren), alpha arbutin, aha kyseliny, retinol a benzylperoxid. Samozrejme nie vsetko naraz ale je to fajn ked pozriem cca rok stare fotky tak je to 100 a 1.

lula3108
5. apr 2022

A hlavne vela SPF a ziadne opalovanie tvare nikdyyy, slnko to zhorsuje

autor
5. apr 2022

@lula3108 nie ja to na tvári nemám hlavne na nohách 😒 a samozrejme viem že to nezmizne úplne ale aspoň trocha 😉 všímam si však že niekedy je to viac a niekedy menej vidno 🤔

lula3108
5. apr 2022

No na nohach to bude to iste, ty potrebujes zosvetlit-na to su niektore latky a potom aj zosuchat tu vrchnu kozu, na to su zase kyseliny. Myslim ze ti to zhorsuje slnko, ked tmavne pokozka tak tmavnu an flaky.

autor
5. apr 2022

@lula3108 vďaka aj tak🙂