Jazva - začervenanie po opare

zuzulienuska
21. feb 2017

Ahojte od nejakého 20.12.2016 do 10.1 2017 som mala dosť silný opar-herpes nad pravou perou. Už bude koniec februára a stále mi zostalo nad perou začervenanie. Niekedy je bledší že len obrys je trošku vidieť , ale keď mi je teplo alebo prídem z vonku dovnútra tak je dosť začervenaný. Vždy sa poteším keď jho už pomaly ani nevidno ale ako prídem z vonku tak je hneď zasa červený :/ Stretol sa s tým už niekto? Môže to naozaj až takto dlho trvať? Viete mi odporučiť nejakú mastičku ktorá by ma toho zbavila? Momentálne mám doma herpesin ktorý som používala aj počas vianoc, advantan, zovirax, náplaste a čajovník australský ktorý mi odporučili v lekárni. Už som s toho zúfala strašne dlho to už trvá. Prosím poradte mi. Moc krát ďakujem 🙂

lubike
21. feb 2017

Ahoj, asi ˇťa nepoteším, ale je to normálne. Ja som mala veľmi veľký herpes na brade, až som bola u kožnej. To bolo niekedy v 2002 a doteraz mi v zime, al. vo veľmi veľkom teple to miesto sčervenie. Kožná mi vtedy dala recept na nejakú mastičku, ktorú mi namiešali v lekárni. Bola taká mastnejšia a farba ako krycí krém. Po tých rokoch je to už dobré ale zima to aj tak vytiahne. Skús kožnú, či ti neporadí.