Jazva - poranenie z vnútornej strany líca

2. júl 2024

Ahojte,

Z vnútornej strany lica sa mi spravila taká ako keby biela čiara.. neciem vôbec čo to môže byt. Je to skôr takého jazvoveho charakteru. Stretli ste sa niekto s tým?

autor
2. júl 2024
autor
2. júl 2024

Ešte doplním že pred mesiacom mi na tejto strane trhali dolnú osmičku, zhojilo sa to. Potom som bola chorá a následne sa mi vrátila bolesť hrdla avšak sliznica v ústach je stále začervenania teraz toto. Vytery z hrdla negatívne. Vo štvrtok idem s tým k doktorke ale do vtedy sa asi zbláznim…

tanyan
2. júl 2024

Skús šalviu, aspoň cukríky... Pomáha to pri poraneniach v ústach.
Alebo ešte môžem na podporu hojenia a aj od bolesti odporučiť aj Traumeel S (homeo tabletky na cmúľanie).

oli18
2. júl 2024

To ako s cim ides k doktorovi? S nejakou rankou na luci z vnutornej strany? To ozaj s takou prkotinou ides zatazovat lekara? To uz ozaj nic nevydrzis? Co si hypochonder?

autor
2. júl 2024

@oli18 nejdem s týmto ale s tým že má už 3 týždne boli hrdlo. A že mám kompletne zapálene hrdlo. Naučte sa čítať pozorne a neurážajte ma.

oli18
2. júl 2024

Ved pises, ze ides " s tym", teda s tym, co je zaklad temy, jazva na lici. A z bolesti hrdla sa este nikto nezblaznil, neboj 😉

autor
2. júl 2024

@oli18 v tom komentári som spomínala všetky príznaky ktoré má trápia a do toho sa mi v ústnej dutine spravilo toto. A áno nezblaznil pokial by to trvalo pár dni ako pri bežnom nachladnuti. Prosím Vás nevyjadrujte sa k tomu aký dôvod musím mat aby som išla k lekárovi. Absolútne som sa nepýtala na Vás názor či mám ísť k lekárovi alebo nie a tak isto má tu nemusíte zhadzovať že som nejaký hypochonder a že si domyslam. Ďakujem.

vanilkovazmrzka
2. júl 2024

Ano, to zmizne, zahoji sa. Asi so so tam zahryzla. To sa stava, ani nevies ako…

autor
2. júl 2024

@vanilkovazmrzka ďakujem za názor, ja som sa len zlakla či to nemaˇ z toho bolestivého hrdla. Verím že to čím skôr prejde.

vanilkovazmrzka
2. júl 2024

Mozno to viac citis a pomalsie sa to hoji, kedze to mas chytene. Je to neprijemne, ale zatial nerob paniku. Skus ten salviovy caj na vyplachovanie ust, naozaj vie velmi ulavit pri zapaloch v ustnej dutine.

oli18
2. júl 2024

Boze, dievca, neurazaj sa zbytocne. Ak pises do diskusii na soc.siete, nemozes nikomu zakazat, ci a ako sa ma vyjadrovat. Vyjadrovala som sa slusne. Denne su tu prispevky od hypochodrov, preto su cakacie doby k lekarom, ake su. Ak si dospela, mala by si vediet posudit svoj zdravotny stav, ci si vyzaduje lekara, alebo sa z toho dostanes s pomocou domacich a volnopredajnych liekov. Ak dospela nie si, mas na to rodicov. Okrem toho, nauc sa nebrat si komentare od cudzich ludi k srdcu a zachovas si dusevne zdravie. Nie kazdy ti odpovie tak, ako ty ocakavas. To su uskalia anonymity na soc sietach. Pekny vecer 😉

autor
2. júl 2024

@oli18 Ak niekoho nazvete hypochonder, tak bohužial toho človeka urážate, to by ste si mali uvedomiť. A nech aj ten človek hypochonder je, je to veľmi citlivá diagnóza a je maximálne nevhodné ho tak nazývať, keďže to nemáte podložené lekárskou správou. A áno som dospelá a moja diskusia sa týkala otázky, či niekto niečo takéto mal v ústnej dutine a nie či mám isť s tým k lekárovi. A za tým si stojím a presne to tak dopadne, že namiesto toho, že človek čaká radu, tak ho tu bude niekto urážať. Myslím si, že pokiaľ ste nemali k čomu prispieť do tejto diskusie, tak ste sa radšej ani nemali vyjadrovať. Ale môžeme to zvaliť na to, že vlastne som toto mala čakať, že ma tu bude niekto urážať keď položím otázku, či sa niečo takéto niekomu vytvorilo v ústnej dutine. Aj Vám pekný večer a nabudúce zvážte Vaše reakcie na diskusie iných ľudí, ktorý sem chodia hlavne preto, lebo si už asi nevedia rady.

taktotedanie
3. júl 2024

Preco ste cakala 3 tyzdne?!