Ahojte v októbri som si dala vybrať znamienko na tvári (konkrétne nad perou).Chirurg mi dal k tomu aj takú masť na tú jazvu (Dermatix),povedal že tú masť mi poisťovňa preplatí len raz za život lebo je veľmi drahá.Bola som s ňou spokojná,lebo mi tú jazvu chránilo aj pred slnkom.Ale už toho gélu nemám veľa,tak som sa pýtala v lekárni a povedali aby som si kúpila gél Contractubex (že s tým majú pozitívne skúsenosti).Zo začiatku ma to pálilo a svrbelo keď som si to dala na tú jazvu,ale potom už v pohode keď si to zvyklo.Ale môj problém je,že sa mi okolo tej jazvy začalo robiť pigmentové koliečko biele (ja mám s pigmentáciou dosť veľký problém,mám ju skoro všade na tele ževraj kvôli štítnej žlaze mi bolo povedané),ale teraz neviem či to mám zo slnka (na slnko sa snažím nechodiť veľmi)alebo z tej novej masti (lebo tam sú vedľajšie účinky napísané aj pigmentácia u niekoho).A teraz mi to k tomu všetkému ešte sčervenalo.Dávam si na to aj Calcium aby mi to trocha vybledlo,ale už neviem čo mám robiť.Neviete niekto čo s tým?Čo si mám na to dať aby som to nemala červené ale hlavne aby sa mi tam neurobil ten pigment?Nerada by som chodila s bielym flekom na tvári a viem že pigment nejde prekryť ničím.Ďakujem
@fergie1581 Na pigmentove fliaciky vyskusajte aj sipkovy, prip. este lepsie ucinky ma nimbovy olej.
Dcerke nim potierame velku jazvu na chrbte po vypaleni loziska bradavic, ktr. okolie sa "vyfarbilo" do hneda :/
Su to prirodne produkty, s vysokym obsahom prirodnych zloziek (sipkovy je aj v bio kvalite), nemaju take agresivne ucinky ako ostatne bieliace a pod.kremy, masti.
Ak Vas to zaujalo, pozrite si nasu ponuku, zameriavame na najmä na prirodnu kozmetiku, zdravu vyzivu a jej doplnky. Radi Vam pripadne poradime.