Jazva po operácii karpálneho tunela

polariso
17. júl 2022

Prosím o radu...mam mesiac po operacii lavej ruky karpalny tunel. V marci mi operovali pravú...ta sa krásne zahojila. Lava...jazva bola ok...len neviem ci som si to niečím podrazdila, ale spravili sa mi popri rané také vnútorné biele hrcky tvrde...ruka boli klasika ako pri pravej, aj rana je ešte citlivá, len ma znepokojili tie hrcky. Tam kde mi to robili majú teraz 3 týždne dovolenku...tak ak mate niekto skúsenosť...poradte. prikladám foto...neviem ci to dobre vidno. Dakujem

miskajerry
17. júl 2022

skuste repik, harmanček a gel Contractubex, stoji sice okolo 9 eur, ale je dobrý na hojenie jaziev, dostať ho v lekarni

polariso
autor
17. júl 2022

@miskajerry dakujem za radu..práve som si rana vymocila v repiku. Takto to teraz vyzera

miskajerry
17. júl 2022

prajem skoré zahojenie

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
polariso
autor
17. júl 2022

@athom súkromné centrum u nás V DK...ako pravú ruku mam už super...vid foto. Ono je to okná praca...len som to musela včera niečím podrazdit. Vid foto pravej ruky...ta bola operovana v marci...skoro už nič nevidno

terka402
18. júl 2022

Prosím ťa, tá pravá ruka operovaná v marci. Cítiš zlepšenie? Tiež mám problém s karpálmy. Dik

polariso
autor
18. júl 2022

@terka402 ahoj. Ano v marci. Trpnutie preslo do 2 týždňov a už vôbec nemám problém.. funguje uplne perfektne. A to som podľa emg mala hodnotu cez 5. Ja vrelo odporúčam

terka402
19. júl 2022
hubinka17
16. mar 2023

Ahojte. Chcem sa spýtať, či Vám po operácii puchla a brnela ruka.

polariso
autor
16. mar 2023

@hubinka17 myslíte rana....okolie rany, alebo ruka.

hubinka17
2. apr 2023

@polariso okolie rany

polariso
autor
2. apr 2023

@hubinka17 áno, ale neviem koľko to už trvalo