Ahojte 🙂
Chcela by som sa opýtať, či už niektorá z Vás bola na operácií haluxov. A čo ste urobili aby Vám pomaly začala miznúť jazva. Mne sa to akosi nechce zahojiť. Vopred ďakujem za odpovede a rady. ;))))
Ďakujem! Vyskúšam.
Natierajte si to a vyvijajte pritom aj miernu tlakovu masaz aby jazva nezhrubla. Premazavat najlepsie bravcovou mastou, cim je krem mastnejisi tym lepsie. Su aj drahe pripravky z lekarne ale ucinok je rovnaky - contratubex mne osobne smrdel a konzistencia bola lepkava, bioil - vonia pekne, v podstate je to olej s pridavkom par vitaminov.
Ide hlavne o to si to mazat a trochu masirovat. Jazve ale aj tak bude trvat kym zbledne a nebude az tak viditelna.
A kedy a kde Vas operovali, ak sa smiem opytat?. Moja mama nad tym premysla, uz sa pomaly ani neobuje...
@natyass2002 ahoj halux mi operovali 4 roku dozadu cize 2012 a prerabali mi aj klembu takze nie len halux ale lamali mi prsty a zosrobovavali inak . A jazvy sa celkom pekne zahojili trvalo to.ale rok kym vybledli.
@kondaska1 operovali ma v Žiline 11.7. , potom mi 30.8. dali dole sádru vybrali drôty a znova na 6 týždňov zasádrovali . Ak je Vaša mama staršia pani tak ona by to mala asi riešiť ambulantne. Ja som tým nemám skúsenosti, ale veľa ľudí si to chváli. Nemala by vtedy žiadnu sádru .
@36evina36 máte to pekné zahojené
Ja som bola normalne operovana asi 4 dni v nemocnici a sadru som nemala ziadnu naucili ma to prevazovat
@natyass2002 ale trvalo to 🙂
chcem sa spytat, kde vam to robili, ci ste spokojne? chcem ist tiez lebo tie bolesti su niekedy strasne.. no bojim sa, mam tu kost uz velmi velku..
@zuzanka1984 mne v piestanoch
Baby boli to?
Porodila som dve deti,jedno normalne,jedno cisarskym,toto hadam zvladnem.ale bojim bojím.a soferovanie?
@36evina36
A aj esteticky je to pekne?
@zuzanka1984 tak podla mna je to dobre tenucke blede jazvy ktore je vidiet len z blizka. A namam vodicak takze nesoferujem 🙂. Ale dva mesiace som na nu nemohla stupit , kvoli tym lamanim prstom. Treba zistit co vsetko by ti robili
@zuzanka1984 bola ste nakoniec? Mne sa to zhorsilo praveze po porode a po druhom uz som sa odhodlala...zatial som dnes 22 dni po operacii, a som nazoru, ze radsej dalsie dva spontanne 🤣 dostala som papucu, ale je tak siroks, ze soferovanie asi nepada do uvahy, snad automat, kde tie pedale su viac od seba
@milan815 len v piešťanoch NIE!!!
@adrianadeutschova Zdravím,tiež mám haluxy a Piešťany mám okresné mesto tiež rozmýšlam nad operáciou ale nik mi neporadí kde sú top chirurgovia na to...
@milan815 v Nitre mudr.Drahomir Galbavý AVELANE KLINÍK , alebo Kosice Šaca mudr.Totkovic, ako tu pisu.V Nitre som nola a rste vo februári idem a dom spokojna
@milan815 NIEEEEEEE‼️
@adrianadeutschova Aj ste doplácali niečo alebo poistovna to cvakla všetko?
@milan815 200€ aj s konzultaciami
@adrianadeutschova Akú anestezu celkovú pri operačke vám dali?
@milan815 ano celkovu
@milan815
@adrianadeutschova ale to si vy vyberaze
Natiera by som contratubex gelom. 😉