Jazva po operácii

anike1
8. máj 2014

Dievcata, co ste si davali na zahojenu ranu {jazvu} po operacii...uz mam pred chrastu a neviem cim je dobre ju potierat, aby bola cim najtensia a najkrajsia v ramci jaziev? dakujemmmm

niki101988
8. máj 2014

Bioderma Cicabio a keď sa Ti nehnusí tak bravčová masť tá to krásne vyhojí ale treba denno denne jazvy masírovať

lavazzake
8. máj 2014

Bi -oil

kikuleenka
8. máj 2014

@anike1 ja som na vsetky jazvy (aj po cisarkskom) pouzivala http://www.jazvy.sk/produkty-sk/produkty-bioder..., tou tycinkou si rovno jazvu aj masirujes 🙂

anike1
autor
8. máj 2014

@niki101988 dakujem pekne...nehnusi, som za kazdu strandu a hlavne, ked je to nieco prirodne...len nech mam tenku jazvu

anike1
autor
8. máj 2014

@lavazzake kde si ten olejcek zohnala?

lavazzake
8. máj 2014

@anike1 v lekarni ho maju...male aj velke balenie...a potom je este jeden krem na jazvy, ale uz mi absolutne vypadlo, ako sa vola...ach jaj, ked si spomeniem, napisem...

lavazzake
8. máj 2014

@anike1 boooze contractubex, jasneee..

svano
8. máj 2014

@anike1 mne chirurgička poradila Contratubex a bola som maximálne spokojná,môžem doporučiť.

franica
8. máj 2014

@anike1 ja som mala rez 2x na rovnakom mieste a Contractubex pomáha fakt, obidvakrát mi to pekne hojilo, ale inak je obrovský rozdiel aj v tom, aký šikovný lekár to zašije 😉 Prvýkrát mi to šil taký dedko...brala som to, že jazva, však čo už a po SC mi to mladá šikovná doktorka zašila tak, že som sa jej spýtala, či to bola rovno plastika 😀 😀 😀

ichbinich
9. máj 2014

Contractubex alebo Strataderm(a?).
Ale suhlasim s @franica. Jazvu po slepaku mam, ako keby ma rezal nejaky masiar, po cisarskom ju musim hladat.
A najma masirovat, ked ti to nebude neprijemne, pomalicky rozmasirovavat. Zo zaciatku to mozno bude neprijemny pocit, ale to casom prejde.
Ten Bi-Oil maju tu v Rasusku normalne v drogeriach. Ja som si ho kupila na natieranie brucha v tehu, ale ma byt aj super na jazvy. Moju "masiarsku" uz ale po rokoch rokucich samozrejme nezmeni nic...