Jazdenie na koni po cisárskom

krinka
11. máj 2012

Ahoj, 🙂
Chcela by som sa poradiť. Mám možnosť sa učiť jazdiť na koni. Som ale 3 mesiace po cisárskom reze. Vedel by mi niekto poradit či už s tým môžem začať, alebo treba ešte počkať a koľko.
Ďakujem Vám.

syslica
15. máj 2012

@krinka Jáááj, keď je koze dobre, ide na ľad skákať! 🙂 😝 Ale nič v zlom, to len závisť zo mňa hovorí, aj ja by som si zajazdila. 😉 Myslí, že tvoj lekár by nebol veľmi nadšený, že sa tak ženieš do - špeciálne takýchto - športových aktivít... neskúsiš sa ho spýtať? 😉 Ja osobne by som ešte počkala, cisársky je zložitá operácia, mnoho rán aj keď sa to nezdá... pokým sa toto všetko dôkladne zacelí... radšej neriskuj a nechaj koníka odpočívať v stajni. Ako dlho? Zodpovedne sa ti k tomu vyjadriť neviem... tak 3 mesiace ešte určite... ale to je skôr otázka na lekára.

krinka
autor
16. máj 2012

Ahoj🙂)
Už som nevydržala a zavolala som svojmu lekarovi. Ten mi povedal že väčšinou si treba dať pokoj tak na pol roka, ale že to nechá na mňa, podľa toho ako sa cítim, že mám vyskúšať a uvidím. Tak skúsim...Aj tak možem jazdiť len každy tretí týždeň, keď som u rodičov s malou. Inak to mám dosť ďaleko. Ale zas za ten týždeň by som chcela isť aspoň 3x. Takže by to až taka záťaž byť nemala. 🙂
Dik za tvoje vyjadrenie 🙂