Ahojte, prosim ma niekto s tymto panom z poddunajskych buskupic referencie? "Zivotopis" ma posobivy ako byvala lekar, teraz robi alternativnu medicinu, tak by ma zaujimalo, ci aj naozaj niekomu pomohol a oplati sa k nemu ist?
Ahoj,osobnu skusenost nemam, ale moja znama aj jej mama k nemu chodia da sa povedat pravidelne... Znama si liecila zlateho stafylokoka, same kortikoidy velke mnozstvo, bez progresu.... Tento pan jej namiesal "elixir", nariadil prisnu dietu atd. Asi po mesiaci bola vyliečena. Vonkajsie priznaky zacali miznut velmi rychlo. Jej mama chodi ohladom gyneko problemov. Tolko o nom viem... Asi som moc nepomohla, mozno niekto ma vlastnu skusenost, ja iba takto od znamych.
Ale jedno obdobie som tiez zvazovala ist k nemu/ teda ist k nemu s blizkou osobou,kt. mala problemy, ktore zapadna medicina nevie liecit.
@roman650
@stellasweet
@stellasweet za mna a moju mamu spokojnost
Chodila som k nemu po potrate z umelého oplodnenia, predpísal mi kúru z čajov na vyčistenie organizmu a stravu a podarilo sa otehotnieť
@jajka2012 Dobry den, prosim Vas viete mi povedat aj viacej, v com Vam p. Pinter pomohol? Som pacientka s velmi vaznymi neurologickymi problemami, pochodila som neskutocne mnozstvo lekarov aj liecitelov ale zatial mi nikto nepomohol. Moj stav sa rychlo zhorsuje, preto Vam budem vdacna ak mi odpisete.
Velmi pekne Vam dakujem
ma niekto na neho tel. cislo ? Kolko sa u neho plati ?
mozem aj ja poprosit tel. kontakt. Dakujem
Ahojte baby, prosim Vas aj mne by ste poslali jeho cislo a adresu?? Bola by som Vam velmi vdacna
@evitka83 smiem sa spýtať akým spôsobom vyšetruje a koľko sa u neho platí
Dobrý deň,vedeli by ste mi dať kontakt aj adresu na pána Pintéra? Malá má veľmi zlý ekzém.Ďakujem
Prosím Vás napísali by ste aj mne kontakt na pána Pintnera? Ďakujem
Aj ja by som poprosila tel. kontakt na Dr. Pintéra. Ďakujem!
0948/409400, volať ráno medzi 7-9, ordinuje vo Vrakuni
Ahoj tiež som dostal radu ho navštíviť ale tiež sa najskór chcem nejako dostať k niekomu kto tam už bol či to nie je strata času.Ak niečo vieš a chceš sa o to podeliť môj tel je 0903 858 932