ahojte viem ze sa to asi sme moc nehodi ale prosiiiim dnes rano som sa zobudila a mam asi jacmen v oku pri zmurkani ma to strane boli :/ a v piatok by som mala ist na vianocny vecierok...neviete nieco co by mi pomohlo nech to nie je este horsie???? prosiiiim
@molly9991 moj tatko toto maval a velmi davno jeden ocny mu poradil to natierat alpou.... Mne sa jacmen cas od casu🙂 nspravi a ta alpa naozaj pomaha
dakujem moc len ja ako na potvrou musim ist na poobednu akurat :/ a toto nechapem nemala som to 100 rokov ☹
@molly9991 uvar si repikovy alebo harmancekovy/kamilkovy caj a teply si s nim vatou alebo tamponom pretri par krat oko aj niekolko krat za sebou niekolko krat denne.za par hodin bude ok.mne to stale pomohlo 🙂 viem ake je to neprijemne ☹
@molly9991 alebo do lekarne nejaku masticku,tie tiez rychlo zaberaju,hlavne na noc.nespomeniem si na nazov.
moj maly mal stale stratil sa mu a opat dal mal to v kuse vsetky mozne masti sme skusali a nic nakoniec nam pomohlo suche teplo a amsirovanie
Dakujem moc moc za vsetky rady
záleží aký je to typ. Mne to napríklad museli operovať :/
3x za den, si prikladaj na oko- jacmen vatovy tampon, ktory si namocila do horucej vody. To mi poradila kamoska, co robi na ocnom. Mne to po 2 dnoch preslo, na ten druhy den len velmi slabe neviditelne zacervenanie a jemne svrbenie a na treti den uplna pohodicka.