Dobrý deň , už asi tretí deň mám na vnútornom , hornom viečku malú guličku. Mám pocit , že je hnisava. Veľmi ma nebolí je to skôr , taký nepríjemný pocit. Z vonku mám viečko trošku opuchnuté a guličku si viem nahmatať. Mám doma očné kvapky OThéa Spersadex comp. Neviete mi niekto poradiť, či ich môžem použiť?
PS: nepotrebujem blbé komentáre o tom , že som už mala ísť k lekárovi , alebo neviem čo. Pretože nikto z vás nevie moju situáciu. Tak netreba súdiť ľudí bez toho aby ste niečo vedeli. Ak sa tu nájde nejaký človek , ktorý mi bude vedieť poradiť budem nesmierne vďačná ❤️
Môžeš použiť, nemali by sa však použiť,ak už boli otvorené a používané a tiež nie,ak sú už po exspirácie....nie som laik v oftalmologii.
@abcdefgahc ak máš doma kvapky ešte neotvorene tak môžeš použiť, inak pozor aby neboli otvorené dlhšie ako môžu byt. Také ti môžu ešte viac uškodiť. Inak mne na jačmeň najlepšie pomohla borova voda z lekárne, 2-3x denne vyplachnut oko.
@abcdefgahc kupte si sypany čaj Očianka a prikladajte vatový tampón namočený vo výluhu na oko.
@abcdefgahc áno, vyzerá to na jačmeň, v lekárni priamo na to si treba niečo pýtať