ja som akasi vygumovaná 😀 chcem vyskusat toto pit a teraz neviem mam to množstvo pit tých 2,5 dcl behom dna na tri krát alebo mam pit 3 x 2,5 dcl teda za den 7,5 dcl? 😉 pisem to ako tatr ale sand rozumiete čo chcem
2 lyžičky jablčného octu a 1 lyžičku medu zmiešame s ¼ l vody a pijeme trikrát denne jeden pohár. Túto kúru robíme pri problémoch s dýchacími cestami najmenej tri mesiace.
@luba28
a čo?ja mám problem,že mi zatekaju hlieny neustále bez príčíny,bola som na vyšetreniach a všetko mám v poriadku,ale nikto mi nevie s tými hlienami poradit, obvodnej som doniesla vzorku povedla,že mám akehosi bacila hemofila,dala mi antibiotika a nič ,užívala som aj ACC long a nič,strašne mi to prekaža davi ma to a kvoli tomu mám aj zapach z ust,tak hladam všeličo čo by mi pomohlo
@labelo ahojky a cibulovy sirup alebo čaj ste neskusali.Je to dobre na odhlienenie,robim si to pre seba ale aj malej.Cibulu očistiť rozrezat na menšie kusky a posypat tak 4 lyžicami cukru alebo med.ak postoji tak tu štavičku si dávať q potom môžte tu zmes zaliať vracou vodou a nechať 10min lúhovať.Potom scesit a piť.Ak sa Vám ti buďe zdať sladké tak môžte zaliať aj čistú olupanu a rozkrajanu cibuľu iba vriaciu vodou. 🙂
@labelo ahojky a cibulovy sirup alebo čaj ste neskusali.Je to dobre na odhlienenie,robim si to pre seba ale aj malej.Cibulu očistiť rozrezat na menšie kusky a posypat tak 4 lyžicami cukru alebo med.ak postoji tak tu štavičku si dávať q potom môžte tu zmes zaliať vracou vodou a nechať 10min lúhovať.Potom scesit a piť.Ak sa Vám ti buďe zdať sladké tak môžte zaliať aj čistú olupanu a rozkrajanu cibuľu iba vriaciu vodou. 🙂Tiež pomáhajú aj zabali na priedušky napr.na vložku dať ššmalec a na troška zohriať v mikrovlnke aby bolo táke troška teplé nie horúce a priložiť na priedušky na noc🙂
no podla mna nacase zmenit lekara co povies? ale vseobecne na odhllienenie je treba vyradit mlieko a mliecne vyrobky. Skus kamoska mala strasne problemy ale dieta je velky alergik a ani ona pri kojeni nesmela mlieko a ohromne jej to samej pomohlo a uz sa k mlieku ani nechce vratit. Tak len na okraj ked uz tak skus.
@labelo cize to je 600 mg denne. Kludne sa moze uzit 1500 mg denne, dva tieto sumaky su 1200 mg - to by mohlo stacit.
To davkovanie si mozes overit na mnozstve stranok, aj odbornych medicinskych, ja ti sem pripinam prvu, ktoru mi google vyhodil
http://www.med.nyu.edu/content?ChunkIID=21807
@labelo no podla mna aj dlhodobo, mesiac napriklad. bohuzial v tychto nasich produktoch je plno vselijakych svinstiev - Ecok, farbiv, umelych sladidiel, takze clovek ani nema velmi chut uzivat to prilis dlho. Ale mozne to je. Inak, pomerne skoro zistis, ci ti tieto vacsie davky funguju a uvidis sama podla vyvoja.
no ani ja by som ti neodporucala dlhodobo pit jabl. ocot kazdy den....skus solmucol 200 mg...je podobny ako ACC....aj cibulovy sirup je tiez velmi dobry
a ked budem pit tri mesiace ocot tak sa mi nič nemože stat?