Jablčný ocot s medom na odhlienenie

labelo
26. mar 2014

ja som akasi vygumovaná 😀 chcem vyskusat toto pit a teraz neviem mam to množstvo pit tých 2,5 dcl behom dna na tri krát alebo mam pit 3 x 2,5 dcl teda za den 7,5 dcl? 😉 pisem to ako tatr ale sand rozumiete čo chcem

2 lyžičky jablčného octu a 1 lyžičku medu zmiešame s ¼ l vody a pijeme trikrát denne jeden pohár. Túto kúru robíme pri problémoch s dýchacími cestami najmenej tri mesiace.

labelo
autor
26. mar 2014

a ked budem pit tri mesiace ocot tak sa mi nič nemože stat?

luba28
26. mar 2014

@labelo fuuuj,..a preco si nekupis nieco v lekarni???

labelo
autor
26. mar 2014

@luba28
a čo?ja mám problem,že mi zatekaju hlieny neustále bez príčíny,bola som na vyšetreniach a všetko mám v poriadku,ale nikto mi nevie s tými hlienami poradit, obvodnej som doniesla vzorku povedla,že mám akehosi bacila hemofila,dala mi antibiotika a nič ,užívala som aj ACC long a nič,strašne mi to prekaža davi ma to a kvoli tomu mám aj zapach z ust,tak hladam všeličo čo by mi pomohlo

luba28
26. mar 2014

@labelo a vyssiu davku vit.C si mozes dat,ten tiez zastavuje tvorbu hlienov,...

luba28
26. mar 2014

@labelo sinupret kvapky zaberaju aj detom,...skus z lekarne si kupit,...ocot neni dobry na dlhsie pouzivanie,..rozoziera sliznicu zaludka

labelo
autor
26. mar 2014

@luba28
a ako by si mi odporučila ten vit.C mam si kupit nejake tabletky?

luba28
26. mar 2014

@labelo ano 250g,alebo 500g a davat aspon tyzden 500g 2x denne,+ ten sinupret,..to su kvapky do pusy,nie do nosa,...

labelo
autor
26. mar 2014

@luba28 vdaka vyskusam

luba28
26. mar 2014

@labelo a este eukalyptus,trebars olej do kupela,alebo dat do vonnej lampy,...

lubka72
26. mar 2014

@labelo aké vyšetrenia ti robili?

map0007
26. mar 2014

@labelo ahojky a cibulovy sirup alebo čaj ste neskusali.Je to dobre na odhlienenie,robim si to pre seba ale aj malej.Cibulu očistiť rozrezat na menšie kusky a posypat tak 4 lyžicami cukru alebo med.ak postoji tak tu štavičku si dávať q potom môžte tu zmes zaliať vracou vodou a nechať 10min lúhovať.Potom scesit a piť.Ak sa Vám ti buďe zdať sladké tak môžte zaliať aj čistú olupanu a rozkrajanu cibuľu iba vriaciu vodou. 🙂

map0007
26. mar 2014

@luba28 som niekde čítala že aj ten eukalyptus olej je dobre natierať aj na priedušky🙂

map0007
26. mar 2014

@labelo ahojky a cibulovy sirup alebo čaj ste neskusali.Je to dobre na odhlienenie,robim si to pre seba ale aj malej.Cibulu očistiť rozrezat na menšie kusky a posypat tak 4 lyžicami cukru alebo med.ak postoji tak tu štavičku si dávať q potom môžte tu zmes zaliať vracou vodou a nechať 10min lúhovať.Potom scesit a piť.Ak sa Vám ti buďe zdať sladké tak môžte zaliať aj čistú olupanu a rozkrajanu cibuľu iba vriaciu vodou. 🙂Tiež pomáhajú aj zabali na priedušky napr.na vložku dať ššmalec a na troška zohriať v mikrovlnke aby bolo táke troška teplé nie horúce a priložiť na priedušky na noc🙂

bibistec
29. mar 2014

no podla mna nacase zmenit lekara co povies? ale vseobecne na odhllienenie je treba vyradit mlieko a mliecne vyrobky. Skus kamoska mala strasne problemy ale dieta je velky alergik a ani ona pri kojeni nesmela mlieko a ohromne jej to samej pomohlo a uz sa k mlieku ani nechce vratit. Tak len na okraj ked uz tak skus.

demo
29. mar 2014

@labelo acc long a vobec n acetyl cystein je na odhlienenie uplne fantasticky. Ake davky si brala, kolko mg denne?

labelo
autor
29. mar 2014

@demo
ja tie šumáky acc long 1 tabletu denne ako je odporučané

demo
29. mar 2014

@labelo cize to je 600 mg denne. Kludne sa moze uzit 1500 mg denne, dva tieto sumaky su 1200 mg - to by mohlo stacit.
To davkovanie si mozes overit na mnozstve stranok, aj odbornych medicinskych, ja ti sem pripinam prvu, ktoru mi google vyhodil
http://www.med.nyu.edu/content?ChunkIID=21807

labelo
autor
29. mar 2014

@demo a ako dlho to mozem uzivat tie dva denne?

demo
29. mar 2014

@labelo no podla mna aj dlhodobo, mesiac napriklad. bohuzial v tychto nasich produktoch je plno vselijakych svinstiev - Ecok, farbiv, umelych sladidiel, takze clovek ani nema velmi chut uzivat to prilis dlho. Ale mozne to je. Inak, pomerne skoro zistis, ci ti tieto vacsie davky funguju a uvidis sama podla vyvoja.

evickapooh
29. mar 2014

no ani ja by som ti neodporucala dlhodobo pit jabl. ocot kazdy den....skus solmucol 200 mg...je podobny ako ACC....aj cibulovy sirup je tiez velmi dobry

labelo
autor
30. mar 2014

@demo dakujem vyskusam