Ahojte, ja by som sa chcela opýtať, či má niekto rovnaký problém ako ja … jablcka na oboch kolenách mám úplne labilne , viem si ich posúvať do úplne všetkých strán, prosím Vás , je to normálne? Bolesti nemám, sem tam ma bolia kolena, ale len pri veľkej zaťaži. Budem rada ak sa so mnou podelíte, nechcem ísť ku lekárovi za trúbu ak to nič nieje. Ďakujem
@sisa_s ďakujem pekne, nikdy som nesportovala , dalujem pekne za radu 🙂
@zofka83766452 ked lezis, tak s nimi mozes pohybovat do stran. V stoji, resp pri napnutom svalstve uz by to bolo cudne.
@zofka83766452 aj ja som hypermobilná a mne jablčko aj vyskakuje...ani si nechci predstaviť aké je to nepríjemné ale vždy sa vráti naspäť... aj členky sa mi občas vytknú :( chodila som na cvičenia- dá sa to trocha skorigovať a posilniť okolité svalstvo ale musíš cvičiť pravidelne.
Pravdepodobne ide o vrodenu poruchu spojivoveho tkaniva, co sa prejavuje hypermobilitou jablcka (ak nie si/nebola si sportovkyna, vtedy je to aj ziskane) 🙂 vyhladala by som fyzioterapeuta, vedia naucit spravne pohyby, cviky, ako sa raz nezranit, predchadzat inym tazkostiam