Ženy pomoc. Ja a manžel mame už asi 4 dní po tele stipance ktoré svrbia . Podla mna to nieje od komara. Mame to lem my dvaja a deti nie takže zrejme z postele. Inak mi to nejde do hlavy :( .. boli sme na chate na pobyte a keď sme z tade prišli hneď sme sa ráno zobudili so stipancami .ja neviem ci sme si z tade niečo priniesli netuším ach alebo je to náhoda a mame to z dakade inakade netusim . Ale je to červený stipanec s červenou bodkou v strede takže môže to byť plastica? :( ak ste to niektorá mali panebože ako ste postupovali co robiť som na prazky ...riadim vysávam, zmyvam a prezliekam periny pravidelne ...v živote sme toto neriešili... dnes som všetko vysavala aj matrace následne obliečky z matracov vyprala v 90st ...aj periny všetko... a nastriekala všetko prípravkom na roztoče ktoré doma mame keďže syn je alergik na roztoče .
Máte s tým skusenost? Ďakujem
@ckocka podľa toho čo som si čítala o tom ze aké nahavaju stipance ale aj to ze mam zaradom také stipance aj na nohe aj na chrbte a dole nad bruchom nie je jedna ale viac ako keby zaradom. Tak všetko to nasvedčuje asi tomu :( no bodaj by to tak nebolo ale neviem . Preistotu som atak vyhodila aj periny aj vankúše zajtra pôjdem kúpiť nové a uvidíme
No vyhadzuj, na zdravie.
@ckocka co máš za problém akože ? Moja vec ci vyhodím ci nie na nové mam tak asi je to normálne neviem akože co tu splietas ... ja sa pýtam k veci a nie nato ci mam vyhadzovať ci nie ...
blcha tipujem
ked su stipance za radom, najcastejsie 3...je to blcha...a to hrozne svrbi, hlavne vecer. Vyprat vsetko, vysat, vystriekat biolitom matrace a tu jednu noc kym sa vyvetra spat inde.
nechcem ťa strašiť, ale takéto chodbičky robí aj svrab, nepociťuješ väčšie svrbenie večer alebo v noci? (laik)
Teraz je vonku tolko hmyzu čo ťa može poštípať, prečo práve ploštica? Mňa niečo poštípalo v lese, svrbelo to dva týždne a červené to mám ešte stále.