Ahojte chcemsa spytat tych kto to uz bral kedy sa po vysadeni zacala znovu mastnit pokozka? Zacala rovnako ako pred začatím ? Mam totiž velmi mastnu celu pokozku tvar stale musim pretierať vreckovkou vlasy kazdy den zmyvat najlepsie by bolo sj 2 krat 😭(nie nechatsi mastne vlasy niekolko dni a tak zmyvat teda rozhodne nepomaha ) to tak niekomu kto si ich naozaj nici umývaním ale nie kto ma problem 🙂 preto prosim blbe poznamky si odpustite ani neviete aku mate vyhodu ja som si liecbu na izotretinoine uzivala kolko starosti mi opadlo ked som mala suchu pokozku nemusela kazdy den vlasy zmyvat necitila sa ako v oleji vsetko sa na mna lepí tvar ako som sa namalovala tak som vydrzala cely den a nie po par minutach uz rozmazana ... tak teda kedy to mam očakávať ? Dakujem za info ( stale verim ze sa mi to nevrati do pôvodného stavu 😄)
@black566 ahoj liečbu isotretinoindmi som podstúpila dva krát a aj tak sa mi tvar vrátila do pôvodného stavu povedala by som že sa tak už nemasti iba v oblasti T ale je to úplne normálne nič exstremne po prvej liečbe to vydržalo asi tak rok druhé leto každou menštruáciou a teplom sa to začal vracať a zhoršovať druha liečba ani tak nezabrala ako prvá a akné ani úplne nezmizlo a ešte skôr sa vrátilo naspäť. Čo sa týka vlasov v prvej liečbe som ich mala tiež dokonale nikdy som nemala lepšie vlasy pokožku no úplne všetko je tak ako pred tým vlasy si musím umyť každý druhý deň a najlepšie by bolo aj každý 🙂
@black566 mne sa zacala znova mastit cca 5 mesiacov po dobrati. Teraz v lete je to horsie, ale plet mam na 80% bez akne. Cosi sa vratilo/vracia, ale ked sa vrati tak dufam ze nie v takej forme ako predtym. Som s tym zmierena. Druhykrat by som nerada podstupovala liecbu. Chodim bez makeupu v pohode. To je tak, mne dr povedala ze sa to vrati 50:50
Ja mam pokozku ako predtym akurat vyrazky uz nemam. Ale ja mam skor suchu a v T zone mam mastnu. Je to asi individualne