Ahojte baby máte skúsenosti s liekom Isoprinosine lekár mi ho predpísal na opakujúci sa herpes. Ďakujem za každú radu.
@pupetko263 je to super liek pri znizenej imunite, posobi aj na herpes.
Pri virusoch sa predpisuje, moja dcérka 4rocna ho teraz dostala pri chorobe, ktorá sa jej vrátila. Herpes je tiež virus
@pupetko263 moja alergologicka mi ho vzdy davala na herpes.
@matulat a pomohol ti? Ako dlho si ho užívala?
@pupetko263 mala som ho na herpes a veľmi pomohol. Už pri prvom cykle. Každý mesiac aj 2 herpesy, dakedy aj viac. Už som mi to upravilo asi na jeden ročne. A to už som ale 6 rokov od posledného cyklu liečby
@pupetko263 mne ano za 4 dni bol herpes vysuseny
@nelca0510 už 6 rokov ho neuzivas?
@pupetko263 mne ho dal doktor tiež pri covide, v decembri a v januári som schytala herpes. Mam ho niekoľkokrát do roka
@venusa85 a pomohol ti ?
@pupetko263 mne ho predpisal imunolog ešte v roku 2009 na neustále sa opakujúce herpesy. Odvtedy som herpes nemala. Keď tak, len taký začínajúci, čo sa nedá ani porovnať s tým, ako som predtým trpela. Fakt zaberá. Držím palce.
@pupetko263 jj. Ja som ho začala užívať asi pred 15 rokmi,na 3 mesiace a potom 9 mesiacov kľud a tato ešte asi 3x a poznám herpes raz za rok. A už som ho dlho nemala,že to zabralo tak ako malo.
mne bol tiez predpisany v roku 2004 a odvtedy som nemala priznaky HPV. zial teraz sa mi to vratilo a beriem ho opat.
@pupetko263 asi nie, keďže mesiac po covide som mala znova herpes. Mala som 50tbl balenie, čiže zabrať to mohlo.
@nelca0510 mozem sa spytat podla akej schemy ste to brali tie 3 mesiace? vkuse, alebo tu 5 dni, 2 dni bez, 5 dni, 2 dni bez a potom 2 tyzdne bez a potom odznova? alebo 3 mesiace vkuse?
@oblecenieavecicky
ano predpisuje sa pri opakovanych herpesoch...
@falbala132 fuha, už si to presne nepamätám. Viem, že som ho brala dlhšiu dobu a keď som citila, že mi začína, zvýšila som dávku. Tie 3 mesiace to mohli byť. Ja som vtedy mávala vkuse aj niekoľko herpesov naraz. Nestihli sa ani vyhojit a už sa mi robili nové.
Moze sa isoprinosine a pritom dojcit?
Dobry den , ake je prosim denna dávka isoprinocine dakujem
Lekári ho predpisujú pri korone. Slúži na posilnenie imunity.