Ahojte, mate niekto tiez tuto skusenost, ze po tomto lieku ste maly zaludok ako na vode? Ďakujem
@sisi2212 moja dcéra ho práve berie a tiež jej je stále zle na vracanie 😕
Beriem ho už 2. týždeň,ale žalúdok je ok
@sisi2212 dr. mi vravela ze niekto s tym moze mat problem,ze treba aspon tri dni vydrzat a potom znizit davky na tri na den
Ja ho práve tiež užívam. Mne hovorila doktorka, že nech si ho dávam po jedle. Zatiaľ je OK.. A ešte ma upozornila, že mi môžu napuchnúť kĺbiky ako pri DNE. Tak potom to treba prestať brat a hneď prísť.
@jarmila2010 neviem, nebyva mi vyslovene z choroby takto ze zaludol podrazdeny ako keby
@1lucinka123 mne teda nie na vracanie, ale taky pocit zaludka pokazeneho, taky zaludok na vode
@sisi2212 tiež ho užívam teraz pri covide a keďže ešte pred predpisanim lieku mi bývalo zle, tak mi predpísala rovno sirupovu formu a v nie vysokých dávkach...
@sisi2212 hej z covidu, ale ten isoprinosin tomu asi tiež nepomohol.
To je taka sviňa ten vírus že to koluje po tele a napadá rôzne organy nielen pľúca. Mňa hrozne boleli kĺby a trávenie pokazene, žalúdok na vode, hnačka, vetry (aspoň ze to bolo bez smradu lebo sme všetci doma stratili čuch).
My sme ten najhorší týždeň všetci prežili na slepacom vyvare a ovocí, nikto doma nemal ani chuť jest ani energiu varit.
Skoré uzdravenie prajem.
@magdalenkad ja som to teraz skusila ze som si den nedala a dobre a dnes som si dala a zasa zle, tak je to jasne
nebudes to mat z choroby?