Ahojte,pred tehotenstvom som fajčila normálne cigarety.Keď som ostala tehotná prestala som fajčiť,porodila som 23.12.2021.Po pôrode som prešla na iqos fajčím mentolové ale aj menej som začala jesť raz na deň a celé dni jem ryžové chlebíčky.No možno pred 3tt som mala veľmi strašné nepríjemne bolesti žalúdka až akokeby záchvaty,stavila som sa v nemocnici napojili mi infúziu prešlo,no a dnes pociťujem to isté len o čosi menej ale tiež to je veľmi nepríjemne zobrala som už iberogast,pancreolan nepomáha mi absolútne nič.Stretol sa s tým už niekto? Je to s iqosu alebo s toho že poriadne nejem?
Ja fajčim iqos a teda nieje mi nič a to vyfajčim fakt vela za deň. Skor si myslim že ti je zle že poriadne neješ plus dotoho fajčíš to je čista katastrofa
@annapastor01 ja som tiez po porode, cca mesiac a teda nemam cas a vlastne ani chut jest a akurat vcera/dnes mam riadne krce v zaludku. Myslim ze je to z nejedenia.snazila som sa poobede jest pravidelne a trochu to pomaha, uvidime dneska cez den co to bude, ci to je fakt z toho
@evica17 dajte mi vedieť prosím🙏🏻
@annapastor01 tak.pisem po poldni pravidelneho jedenia, ze to pomaha, krc mam iba ked.som.hladna, zajem a je mi dobre. Jem celkom casto, ale mensie porcie, kedze mi stale nechuti, ale asi je dolezite pravidelne jedenie
@annapastor01 ja osobne nie ale kamoška sa sťažovala ze jej nerobí dobre na žalúdok
.ako s ním prestala mala po probléme