Iqos - bolesti žalúdka

annapastor01
27. feb 2022

Ahojte,pred tehotenstvom som fajčila normálne cigarety.Keď som ostala tehotná prestala som fajčiť,porodila som 23.12.2021.Po pôrode som prešla na iqos fajčím mentolové ale aj menej som začala jesť raz na deň a celé dni jem ryžové chlebíčky.No možno pred 3tt som mala veľmi strašné nepríjemne bolesti žalúdka až akokeby záchvaty,stavila som sa v nemocnici napojili mi infúziu prešlo,no a dnes pociťujem to isté len o čosi menej ale tiež to je veľmi nepríjemne zobrala som už iberogast,pancreolan nepomáha mi absolútne nič.Stretol sa s tým už niekto? Je to s iqosu alebo s toho že poriadne nejem?

linda0405
27. feb 2022

@annapastor01 ja osobne nie ale kamoška sa sťažovala ze jej nerobí dobre na žalúdok
.ako s ním prestala mala po probléme

ninusa221
27. feb 2022

Ja fajčim iqos a teda nieje mi nič a to vyfajčim fakt vela za deň. Skor si myslim že ti je zle že poriadne neješ plus dotoho fajčíš to je čista katastrofa

evica17
28. feb 2022

@annapastor01 ja som tiez po porode, cca mesiac a teda nemam cas a vlastne ani chut jest a akurat vcera/dnes mam riadne krce v zaludku. Myslim ze je to z nejedenia.snazila som sa poobede jest pravidelne a trochu to pomaha, uvidime dneska cez den co to bude, ci to je fakt z toho

annapastor01
autor
28. feb 2022

@evica17 dajte mi vedieť prosím🙏🏻

evica17
28. feb 2022

@annapastor01 tak.pisem po poldni pravidelneho jedenia, ze to pomaha, krc mam iba ked.som.hladna, zajem a je mi dobre. Jem celkom casto, ale mensie porcie, kedze mi stale nechuti, ale asi je dolezite pravidelne jedenie