Ahojte prosim vás používate niektoré ipl na tvár? Ste s ním spokojne? Naozaj aj odstranuje chĺpky alebo nie? A ako dlho to treba používať na tvár aby sa dostavil účinok?
@29simona29 to fakt už skoro 6 mesiacov už používaš a ešte máš stále chlpky? A ja ze také 2-3mesiace a hotovo.
@29simona29 nezarastajú Vám chĺpky na tvári,mne zarastali a robili sa mi hnisavé vyrážky.
@haulicka mne zatial nie. Ja ho používam len 3 mesiace a zatial nič. A máš menej chlpkov na tváry?
@haulicka nie nezarastaju, práveže zarastali mi, kým som ho nepoužívala, mna trápili čierne bodky po holení žiletkou na nohách, a odkedy používam tento epilator, tak to postupne mizne, už mi ich takmer nevidno a plno chĺpkov mi odpadáva
@29simona29 a od kedy ho používaš?
@janula2511 ja mám Philips Lumea Prestige, používam na celé telo- aj na tvar a funguje to. Netreba cakat zázraky na počkanie, používam ho pravidelne každé 2 tyzdne už skoro 6 mesiacov, redukcia chĺpkov je tak 70%, ostatne sú jemnejšie a rastu pomalšie, ale stále sa nájdu take, čo rastu- ako na tvári, tak aj na tele..Verím, že do leta sa ich zbavím úplne, treba to ale používam pravidelne a mat velku trpezlivosť, potom sa výsledok dostaví..