Ahojte, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s týmto priesvitným strojčekom. Nejake rady a tipy ;) dnes ho mám prvý deň v ústach a som celkom nervózna, negramotná práve som maturovala asi 15 minút ako si nasadiť tu gumičku 😢😮
Dcéra ho má už takmer 2 roky od 14 rokov, nasadenie gumičky chce len cvik, keď nájdeš ten správny grif, bude trvať pár sekúnd.
Tipy nemám, ale ak chceš pokojne sa pýtaj, čo ťa zaujíma
@janka9800
Ahoj tak moja skúsenosť 🙂 Ja som sa dala na invisilign pred 5mesiacmi. Momentálne som na 20dlahe, ktoré si mením každý týždeň. Ja som mala celkom dosť krivé spodné zuby natlačené na sebe a horné lopaty sa mi začali akoby "krížiť". Čiže to bol hlavný dôvod prečo som navštívila čelustného ortopéda. Chcem dať do pozornosti, že sa treba pripraviť hlavne nato že pri takom väčšom probléme so zubami sa často musia dávať attachmenty (ja to mám na každom zube+nosím gumičky, ktoré si nasadzujem na také kovové gombíky, ktoré mám pripevnené na zuboch) Ja mám tých gombíkov celkom dosť na jednej strane mám 5 a na druhej 4.
Ja osobne som s tými attachmentami a kovovými gombíkami a gumičkami vôbec nepočítala a dosť dlho som musela spracovať že to musím mať v ústach stále, mne to vadilo veľmi.... žila som v tom, že dostanem len dlahy a budem si ich meniť a zuby sa narovnajú....no keď prišiel deň D a ja som prišla domov s plnou pusou tých všetkých častí, poviem úprimne že som sa aj rozplakala....proste treba si nato zvyknúť a hlavne pripraviť sa, že to nie sú zázračné dlahy ktoré necitíte, sú uplne neviditelné, úplne super sa s nimi rozpráva..... je potrebné si nato zvyknúť všetko...mne to trvalo asi mesiac kým som sa s tým naučila žiť. Áno, teraz môžem povedať že som štastná a sú to dobre investované peniaze lebo výsledky je vidieť celkom skoro...môžem pootom pridať aj foto 🙂 mna ešte čaká nejakých 15dláh takže nie je to ešte úplne ideálne ale pomaličky už výsledky vidím a veľmi sa z toho vytešujem.
Držím palce všetkým, ktorý sa pustia do vyrovnávania svojich zúbkov. 🙂
@baboobchod môžem sa spýtať odkiaľ mate tu plastovú pomôcku na nasadenie gumiciek? Ďakujem
@adriana994 ten háčik býva vložený do sáčku s gumičkami
@baboobchod no práveže nebol. Syn dostal sáčok gumiciek bez tej pomôcky a radu od doktorky, že so to ma nasadzovať prstami...cele zle
Môj syn nosí, od 13-stich, už dva roky. Tiež mal z gumičiek najprv nervy, ale naučil sa a už mu to s tým háčikom trvá 2 sekundy. Takze to zvládneš tiež 😁