dobry den, mam otazku ohladom invisalign.. mam ho teraz asi 3 dni a dali mi na zuby aj take zelezne haciky na ktore si potom natahujem gumicku..no a ja ked si dal dole strojcek a idem jest tak sa mi neda potiadne zahraznut kvoli tomu haciku ze mi zavadzia na stolicke. Je to normalne a mam si na to zvyknut alebo to tak nema byt?
ak mas hlboky zhryz, tak ti tam tie atačmenty zavadzaju logicky - to ti tvoj doktor nieco take nepovedal? to ma prekvapuje - neviem tvoj vek, ale ak si este teen, tak nech to riesia rodicia
no mojmu synovi zakazali jest bez strojceka, lebo by si tie atačmenty odhryzol - takze asi budes musiet jest so strojcekom - syn si to pochvaluje, vravi, ze je to jednoduchsie ako bez strojceka
@lenkahvh to vážne jesť so strojčekom? Tak toto som ešte nepočula. Mam aj ja, aj syn a výslovne nám zakazali jesť a piť čokoľvek so strojčekom. Jedine čistú vodu. Aj syn mal pri prvých 30 dlahách kovové piny na gumičku. Treba si len zvyknúť. Za žiadnych okolností nejesť so strojčekom
@klarakk zvykneš si
@martinka13 áno presne tak, ješ so strojčekom, normálna vec.
Obe deti jedli, jeden musel, druhému to tiež vyhovovalo.
@martinka13 aj mne povedali ze jest iba bez alebo si neskor ocistit hned zuby.. a tiez iba cista voda
Sú pacienti, ktorým aby preskočil zhryz, MUSIA jesť aj so strojčekom 🙂 nie je to nič nezvyčajne. Mňa osobne to bolelo
to si neviem nejak predstavit, ved gombik je na boku a stolicky sa dotykaju plochami....ale ano, zvykaj si, pocas liecby je chrup tzv dezorientovany, cize na seba nedosada spravne a v istych sazach sa zhryzava horsie ale potom sa to zas lepsi.....