dievcence chcem sa spytaz ci mate skusenost dnes om bola na kontrole mam40 dlah som na 21 pravidelne nosim neflakam to podstivo k tomu pristupujem po kazdom
vyndani zuby aj strojcek umyavam,…dnes som máa kontrolu a bola ona doktorka a ta ma uplne zabila ze mama sa pirpravit na nosenie dlhsie …. ze to nenapreduje tak ako by malo …. aj ked nosim strojcek poctivo😡mala som trhany zub navrhli mi to pred liecbou a ked som sa jej spytala fajn a kolko cca odhadom tak mi pivedala dalsich 40 dlah co ma vytocilo do vyvrtky ….to je presne cela dalsia liecba…..uz som nemala sok sa nieco spytat? ako mam platit zas nehoraznu sumu za dalsiu liecbu????podla videa rok potomeste ze z 10 sa da skratit na 7 dni nosenia dlaha a tato mi povie ze v podstata v polovici liecby mi treba dalsich 40 dlah a dalsi rok nosenia….stalo sa vam nieco podobne?
@misato mne tiez korigovali a pridavali dlahy, 2x. Prvy krat cca v polovici prvej sady som dostala nieco cez 30 dalsich, ktore som zacala nosit hned a ked som donosila tie, pridali mi dalsich 43. Platila som iba jeden krat na zaciatku - v tej sume je podla mojho lekara predplatena liecba na 5 rokov.
Ja koncim v septembri po 2,5 roku nosenia.
@misato Ja som uz na tretej (poslednej neplatenej - aspon u mojej dr) serii dlah. Sama som sa rozhodla, ze chcem este jednu.
Ano, ja viem, ze je to necakane a demotivujuce, ale su to zuby - nemusia vzdy robit presne to, co sa naplanovalo. Niekedy koren a kost nepustia zub tak ako si mysleli. Nie je to exaktna veda, ale zivy organizmus. Po 21 tyzdnoch poctiveho nosenia si si uz zvykla, tak to snad nebude take zle. A mozno vobec nebude treba dalsich 40.
Dokonca budes mozno spokojna s tym, ako to pred koncom prvej liecby vyzera a to dalsej serie uz ani nepojdes.. 🙂
@ladyk001 no este nie mam ist teraz 15 decmbra na predposlednu dlahu som na 37 zo 40 a povedali ze sa dohodneme ci to bude stacit alebo chcem to mat este dokonalejsie len neviem si to realne predstavit lebo 40 dlaha by mali byt zuby rovne hovorili 6 az 10 dlah by mohlo byt do plus
ja co viem, tak tie dalsie dlahy sa uz neplatia, co som pocula. ze preto je na zaciatku uz ta cena taka vysoka. pre taketo pripady