Inodal verzus Zinzino olej

mims_18
29. aug 2022

Zdravim vas zienky. Ako som uz pisala v inej diskusnej téme, nedavno mi zistili HPV HR a vysledky cytologie HSIL, cakam este na vysledky biopsie z krcka maternice. Planovala som zacat brat Inodal, kedze som tu citala, ze vela ženám pomohol a tiez na odporucanie jednej zienky tu jeden caj, to som vsak nasla na internete kontraindikácia antikoncepciu, ktoru teraz beriem (lebo musim) a ked som sa na to pytala onkogynekologa len poznamenal ze to nepozna a sestricka, ze ked sa pise, ze nebrat pri antikoncepcii tak nech ho neberiem a ze je milion inych moznosti ako si zlepsit imunitu. Ked som odchadzala tak mi este sestricka vopchala do ruky listok a názvom oleja, ktory je vraj na toto konkretne velmi dobry, ze snim maju zeny pri HPV velmi dobre skusenosti aj pri nádorových ochoreniach. Ze si to mam doma popozerat a zavolat jej lebo by sa to objednavala nejako cez nu. Ide o to ZINZINO olej. Teraz neviem, co by bolo lepsie a naozaj ucinne, peniaze neriesim, ak by mi to malo NAOZAJ pomoct, je to drahsie a zase nechcem vyhadzovat prachy do luftu aby sa na mne nabalil nejaky predajca a nebude to mat ucinok. Prosim mate skusenosti? Mam ist do toho alebo predsalen kupit ten INODAL? Prosim realne skusenosti a nie zienky ktore sa to len snazia predat. Ďakujem.

3nikus30
29. aug 2022

@mims_18 išla by som zinzino oleja určite,je skutočne veľmi dobrý pri znižovaní zápalov. Dokonca môžte si to objednať aj s testom,kde si zoberiete krv z prsta a posiela sa to naspäť,aby ste vedeli spravne nadavkovat,lebo asi budete potrebovat vyssie davky. Spytajte sa aj na tuto moznost. U omega 3 je dôležitý čas oxidácie, zinzino spĺňa požiadavku,že oxiduje v tele až po 30 hodinách. Okrem zinzina by pre Vaše telo boli veľmi nápomocne zelene potraviny-jacmen a chlorella,neskutocne čo dokážu,boli by pre vase telo velkym prinosom. Poculi ste uz o nich?

mims_18
autor
30. aug 2022

@3nikus30 chlorellu užívam, jacmen nie ale pocula som o nom. Mne sestricka odporucila to ZINZINO olej, xtrade a zinobiotic, to je asi nejaka trojkombinácia. Mate skusenost? A na kolko mi vlastne taky balicek vydrzi (ako casto to budem musiet kupovat? ) kedze sa to brat aspon tak pol roka. Dakujem

podvodzinzino
27. feb 2023

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...