Inkubačná doba - Covid-19

luluskaaa
18. mar 2022

Dobrý deň, ak mal u vás niekto v rodine covid,po koľkých dňoch mali ďalší členovia príznaky a pozitívny test?

x_mery_x
18. mar 2022

Priznaky po troch dnoch

denden77
18. mar 2022

ja mam priznaky od soboty, test pozitivny v pondelok.. a dnes ma priznaky dcera a rovno aj pozitivny test 🤦‍♀️

xiaomi_
18. mar 2022

behom dvoch dni bol pozit aj zbytok rodiny

mongi2010
18. mar 2022

ja až na 7. den

luluskaaa
autor
18. mar 2022

@mongi2010 omicron?

janage
18. mar 2022

na 4 až 5 deň

mongi2010
18. mar 2022

@luluskaaa ano , a to sme sa vobec neizolovali už sme si mysleli že ma to obišlo ale na 7 den to vypuklo v plnej krase 🙈

bambulienka25
18. mar 2022

@luluskaaa 2 dni, deltakron

christie11
18. mar 2022

Dcera pozitivna v piatok,ja pcr negativne v utorok,vo stvrtok pozitivny antigen.az na dalsi utorok pozitivna dcera a ako posledny po viac ako dvoch tyzdnoch od prveho pozitovneho antigenu u dcery pozitivny aj manzel.

luluskaaa
autor
18. mar 2022

@mongi2010 to ma teda mrzí. Už ste ok?

luluskaaa
autor
18. mar 2022

@christie11 bol to ten infekčný omicron? Fakt nerozumiem tomu...

mongi2010
18. mar 2022

@luluskaaa ano , najhorsie bol na tom 18m syncek :( ale už dobre
prajem aj vam vela zdravia , 🍀

barla5
18. mar 2022

Doniesol to syn, ja prvé príznaky o 3 dní od jeho pozitívneho testu (stále negatívna) a môj pozitívny test presne o týždeň po ňom. Druhý syn bol pozitívny až po 18 dňoch. Na to, že je to také nákazlivé, strašne dlho sa to u nás vlečie

jjanulienka
18. mar 2022

Moja kamoska to od nás chytila a mala príznaky až na 9. Deň🤷🏽‍♀️
Stále sa mi tomu nechce veriť ale odkedy boli s nami išli na chatu kde boli cely čas sami 😅🤷🏽‍♀️

lucindav
18. mar 2022

@luluskaaa u nás veľmi rýchlo, dcéra teplota v utorok, test negatívny. Mna už v stredu skriabalo hrdlo, vo štvrtok obe test pozitivny. Syn a manžel v piatok pozitívni. Nás to takto rýchlo zvalcovalo, ale príznaky veľmi mierne

majamat
18. mar 2022

u nas v DSS Omikron a pozitivny pribudaju vlemi pomaly a postupne. tiahne sa to rovnako dlho, ako pred rokom pri inom variante. dokonca sme este nedosuahli pozitivitu ako pred rokom ( myslim v poctoch ). vobec to envyzera, ze by bola tato mutiacia infekcnejsia.

luluskaaa
autor
19. mar 2022

@mongi2010 ďakujeme pekne. Držte sa a vďaka za odpoveď.

luluskaaa
autor
19. mar 2022

@barla5 neuveriteľné. Ďakujem za odpoveď.

luluskaaa
autor
19. mar 2022

@jjanulienka ďakujem pekne za odpoved

luluskaaa
autor
19. mar 2022

@luluskaaa každému ďakujem za Vaše odpovede. Väčšinou sa píše všade inkubačná doba cca 3-4 dni,ale tiež sa mi to nezda,kvôli tomu som sa pýtala,ako to bolo u iných. Každému prajem,veľa,veľa zdravíčka a chorým skoré uzdravenie! Držme si palce!

danielina30
19. mar 2022

@luluskaaa Manzel pozitivny v sobotu, dcera v stredu, dalsi syn vo stvrtok, ja s najstarsim zatial negativni

christie11
19. mar 2022

@luluskaaa ano,omicron.ja to pripisujem ockovaniu,cize telo sa vedelo urcity cas branit ale potom sa uz neubranilo tej virusovej nalozi.a dcery boli takmer bezpriznakove,vobec nekaslali.ja som ale kaslala,tak predpokladam ze sa do vzduchu dostalo viac virusu.
U kamosky sa cela domacnost (5 ludi) nakazila beho 5 dni,vsetci neockovani

buberova
19. mar 2022

Ja som mala prvé príznaky v nedeľu, v stredu pozitívny test, a včera už aj manžel začal mať príznaky

janage
19. mar 2022

@christie11 my smevsetci očkovaní a ja od muža na 4 deň, dcéry neochoreli, ale každý v svojej izbe a dezinfekcia. Po mesiaci dcéra zo školy doniesla a už aj druhá má po 5 dňoch. My s mužom nič. Podľa mňa je to veľmi individuálne. A ako očkovaní sme každý mali iný priebeh.

katka1389
19. mar 2022

@luluskaaa no dcera dva dni po kontakte s pozitivnou ja po nej dva dva dni a potom to chytil moj dvojrocny syn tiez dva dni. Manžel odolava zatial....

aneta129
19. mar 2022

@luluskaaa ja? 14 dni, na 14 den od muža, moja sestra na 8den od muža vyšla a on zas 13 dni od toho času co bol s pozitívnym kolegom.....

elenajezova
19. mar 2022

Ja som mala omikron. Vychádzalo mi to na 2 dní od nakazenia.