Dobrý deň, ak mal u vás niekto v rodine covid,po koľkých dňoch mali ďalší členovia príznaky a pozitívny test?
ja mam priznaky od soboty, test pozitivny v pondelok.. a dnes ma priznaky dcera a rovno aj pozitivny test 🤦♀️
behom dvoch dni bol pozit aj zbytok rodiny
ja až na 7. den
na 4 až 5 deň
@luluskaaa 2 dni, deltakron
Dcera pozitivna v piatok,ja pcr negativne v utorok,vo stvrtok pozitivny antigen.az na dalsi utorok pozitivna dcera a ako posledny po viac ako dvoch tyzdnoch od prveho pozitovneho antigenu u dcery pozitivny aj manzel.
@christie11 bol to ten infekčný omicron? Fakt nerozumiem tomu...
Doniesol to syn, ja prvé príznaky o 3 dní od jeho pozitívneho testu (stále negatívna) a môj pozitívny test presne o týždeň po ňom. Druhý syn bol pozitívny až po 18 dňoch. Na to, že je to také nákazlivé, strašne dlho sa to u nás vlečie
Moja kamoska to od nás chytila a mala príznaky až na 9. Deň🤷🏽♀️
Stále sa mi tomu nechce veriť ale odkedy boli s nami išli na chatu kde boli cely čas sami 😅🤷🏽♀️
u nas v DSS Omikron a pozitivny pribudaju vlemi pomaly a postupne. tiahne sa to rovnako dlho, ako pred rokom pri inom variante. dokonca sme este nedosuahli pozitivitu ako pred rokom ( myslim v poctoch ). vobec to envyzera, ze by bola tato mutiacia infekcnejsia.
@jjanulienka ďakujem pekne za odpoved
@luluskaaa Manzel pozitivny v sobotu, dcera v stredu, dalsi syn vo stvrtok, ja s najstarsim zatial negativni
@luluskaaa ano,omicron.ja to pripisujem ockovaniu,cize telo sa vedelo urcity cas branit ale potom sa uz neubranilo tej virusovej nalozi.a dcery boli takmer bezpriznakove,vobec nekaslali.ja som ale kaslala,tak predpokladam ze sa do vzduchu dostalo viac virusu.
U kamosky sa cela domacnost (5 ludi) nakazila beho 5 dni,vsetci neockovani
Ja som mala prvé príznaky v nedeľu, v stredu pozitívny test, a včera už aj manžel začal mať príznaky
@christie11 my smevsetci očkovaní a ja od muža na 4 deň, dcéry neochoreli, ale každý v svojej izbe a dezinfekcia. Po mesiaci dcéra zo školy doniesla a už aj druhá má po 5 dňoch. My s mužom nič. Podľa mňa je to veľmi individuálne. A ako očkovaní sme každý mali iný priebeh.
Ja som mala omikron. Vychádzalo mi to na 2 dní od nakazenia.
Priznaky po troch dnoch