Injekcia na zastavenie menštruácie a ovulácia

katkasofi
13. apr 2012

Baby neviete mi niekto poradiť? V nedeľu mi pichly inj. na zastavenie krvácania - menštruácie. Neviete aký môže mať vplyv na nasledujúcu ovuláciu? Má vôbec vplyv? Ďíky za odpovede

anksunamonka
6. aug 2012

@katkasofi ahoj, zistila si nieco ohladom tej ovulky? ja som dostala lutenyl na zastavenie krvacania, lebo uz 3.mesiac krvacam aj do 2 tyzdnov tak tiez by ma zaujimalo čo to spravi s ovulkou.....
vidim ze si v 10.tyzdni tak blahozelam 😀 podarilo sa v tom cykle, ako ti pichli na zastavenie menzesu ?

katkasofi
autor
6. aug 2012

@anksunamonka ahoj. Ovu prebehla normálne, na 14 den a zadarilo sa v júni až... Dr mi predpísal klostik tak s tým sa zadarilo... A robíš si ovu testy?

anksunamonka
7. aug 2012

@katkasofi no my sme mali aj 2x na sebou zly spermiogram (minuly rok, a pochybujem ze teraz je uz dobry), takze ja neverim, ze otehotniem prirodzene. takze clostil je u mna asi na nic. Ovu som mala, sice teraz par cyklov asi boli anovulaky, ale aj mam lutealnu fazu len 9-10 dni, co je malo, aby sa vobec vajicko stihlo uhniezdit. Teraz beriem 5.den ten lutenyl, menzes uz nemam ale vcera som si zmerala BT, 36,9 a dnes 37,0. Neviem co to moze znamenat, kedze som asi v polovici cyklu. niektore baby pisali, ze mali s lutenylom vysoku BT ze to vyzeralo na ovulku, ale "LEN" vyzeralo..... Par krat som si robila aj ovu testy, vysli mi pozitivne, ale aj napriek snazilkovaniu sa nezadarilo (asi kvôli tomu zlemu spermiogramu). Vcera sme pouzili aj preseed (ten gel na podporu pocatia), ale len 1.krat, kedze som mala zvysenu BT.
a vo stvrtok idem k dokimu, spravi mi usg malej panvy a povedal, ze je na zvazenie kyret. velmi sa bojim, este ani tehotna som nebola a uz mam ist na kyretaz.... Snazime sa o bábo uz vyse 3 rokov.....
lebo vraj inak nezisti, preco mam uz 3x za sebou take dlhe 2-tyzdnove krvacanie.
tebe zistili, preco si dlho krvacala?

katkasofi
autor
7. aug 2012

@anksunamonka mne pichli lebo som bola tehu...ale vlastne to bola uz menstruacia. takze tak. a na zlepsenie spermii nedali mazelovi nic?

agibrej
4. okt 2013

Mile damy poznate kotvičnik...muzovi sa zrychlia spermie a žena ma viac estrogenov....skuste ja som s kotvičnikom otehotnela po 9 rokoch....pila som čaj dva tyzdne a bum.....