Ahojte
Dlho som krvácala tak mi dr dala injekciu na stiahnutie maternice
Len mám strašné bolesti teraz keď idem na malú potrebu tak že má reze aj v bruchu
Môže byť že s toho sťahovania?
A myslíte že sa po injekcii prestane krvácanie do 24hodin ?
Vraj by malo ale ak nie idem na kyretaz
Ďakujem
Neodporúčam dávať ženám takéto chemikálie do seba ak aj krvácajú viac než 7 dní vaše telo pravdepodobne má v maternici niečo čo sa chystá krvou vylúčiť samé ak do toho budete zasahovať injekčne určite krvácanie ustúpi v ten deň a za pár dní úplne ale práve táto injekcia zabráni vášmu telu vylúčiť krvou to čo tam nemá byť vedľajšie účinky sú veľmi intenzívne a nepríjemné ak krvácanie neprestane vy pôjdete pod narkozu úplne zbytočne doktori veľmi dobre vedia že je to šarlatanstvo z ich strany a aj napriek tomu vám s radosťou urobia zbytočný zásah do tela! Radšej počkajte kým vaše telo vylúči čo má prirodzene alebo skúste metódu ladičiek u pani Raziely v Žiline ktorá mi veľmi pomohla a tým pádom som nemusela podstupovať ohavnosti od doktorov čo to robia ako na páse..so srdečným pozdravom PS: dúfam že som vám aspoň trochu otvorila nové vedomosti o tom nad čím práve premýšľate urobiť a ako si vážite samé seba vaše telo
Ahojte. Dostal ešte niekto tuto injekciu?
@zarkaamamka ahoj, tiez som dostala tu injekciu a bolesti/kontrakcie boli sialene silne, kyretu som sa nevyhla. Bolesti boli stale.