Injekcia na stiahnutie maternice a rezavá bolesť brucha po nej

zarkaamamka
16. jún 2020

Ahojte
Dlho som krvácala tak mi dr dala injekciu na stiahnutie maternice
Len mám strašné bolesti teraz keď idem na malú potrebu tak že má reze aj v bruchu
Môže byť že s toho sťahovania?
A myslíte že sa po injekcii prestane krvácanie do 24hodin ?
Vraj by malo ale ak nie idem na kyretaz
Ďakujem

tinka308
17. jún 2020

@zarkaamamka ahoj, tiez som dostala tu injekciu a bolesti/kontrakcie boli sialene silne, kyretu som sa nevyhla. Bolesti boli stale.

bgal
19. mar 2021

Neodporúčam dávať ženám takéto chemikálie do seba ak aj krvácajú viac než 7 dní vaše telo pravdepodobne má v maternici niečo čo sa chystá krvou vylúčiť samé ak do toho budete zasahovať injekčne určite krvácanie ustúpi v ten deň a za pár dní úplne ale práve táto injekcia zabráni vášmu telu vylúčiť krvou to čo tam nemá byť vedľajšie účinky sú veľmi intenzívne a nepríjemné ak krvácanie neprestane vy pôjdete pod narkozu úplne zbytočne doktori veľmi dobre vedia že je to šarlatanstvo z ich strany a aj napriek tomu vám s radosťou urobia zbytočný zásah do tela! Radšej počkajte kým vaše telo vylúči čo má prirodzene alebo skúste metódu ladičiek u pani Raziely v Žiline ktorá mi veľmi pomohla a tým pádom som nemusela podstupovať ohavnosti od doktorov čo to robia ako na páse..so srdečným pozdravom PS: dúfam že som vám aspoň trochu otvorila nové vedomosti o tom nad čím práve premýšľate urobiť a ako si vážite samé seba vaše telo

macilaci
31. aug 2022

Ahojte. Dostal ešte niekto tuto injekciu?