Prosím Vás chcem kúpiť 80 ročnej babke inhalator ,keďže má dlhodobé problémy s dýchaním, zahlienenim a chronicke zápaly horných a dolných dýchacích ciest.Preto som rozmýšľala nad kúpou inhalatora ale neviem aký typ je dobrý hlavne pri problémoch dýchacích ciest .Ak máte niejake skúsenosti s konkrétnym a čo môžem dávať do inhalatora ,myslím náplne a samozrejme môžete mi napísať aj Vaše skúsenosti vopred ďakujem za každú odpoveď a radu pekný deň prajem
@zdewma nie každému vyhovuje inhalovanie. Nam so synom pomáha, dcéra prekonala 7 zápalov pľúc, je astmaticka a pokiaľ nemá laryngitidny kašeľ, inhalovat nesmie, ešte viac ju to dráždi
@eriksonka1234 jaj tak toto som nevedela no babka má stále suchý dráždivý kašeľ už vyše pol roka už si nevieme dať rady stále kvôli problémom dýchaním a kašľom voláme sanitku lebo sa nemôže nadýchnuť kuse je na antibiotikách a na liekoch buď na kašeľ alebo na odhlienenie
@zdewma robili jej testy na mykoplazmy resp. chlamýdie? Co RTG pľúc?
@eriksonka1234 naposledy jej robili RTG vtedy mala zápal pľúc ale mykoplazmu a chlamýdie neviem sa mi zdá že nie vždy nás lekári odbili čo chceme veď ma vek ale teraz kvôli veku má trpieť veď znova je nemocnici idú ju napriek ťažkostiam pustiť domov a chceli sme či sa nedá jej dať myslíte ak zase bude na Tom zle že netreba
@zdewma my mame značku Omron, sme spokojní. Ja s mužom inhalujeme len Vincentku, malý aj Ambrobene ked bol moc zahlieneny.