Ahojte, trapi ma skolioza chrbtice, neustale spazmy a bolesti. Chcela by som navstivit p. Moravsku z Janikoviec, ma niekto skusenosti? Pomohla Vam? Vdaka.
p. Moravskú som navštívil pod dlhotýždňových bolesiach chrbtice. rýchlym pohybom mi zistila vychýlené stavce, platničky, bla bla...následne sme začali s nápravou (cvičenie v podobe presného pohybu rúk, hlavy, ...pri správnom držaní tela). Tu ma doslova pani Moravská "spucovala" ako vojenský gumák, aby som poctivo vykonával pohyby, aby som to neflákal. koniec koncov, robila to pre moje dobro. celé to trvalo asi max17 minú. potom ma vyfaktúrovala a dala posledné pokyny....držať chrbticu v teple a v suchu...a najbližšie 2-3 dni ju nenamáhať. odchádzal som trošku ubolený, ale (napriek dosť veľkej kritike na moju adresu) celkom spokojný. a nasledujúce ráno som .....nič necítíl. akoby zázrak, absolútne žiadna bolesť pri pohybe hlavy ktorýmkoľvek smerom. bolesť bola preč. takže napriek jej osobitnému prístupu počas "výkonu zázraku" túto pani URČITE ODPORÚČAM, sám sa tam chystám zase. Škoda len, že má na mesiac dopredu vybookovaný kalendár.
lucy, ber to tak, ze ta cepuje pre tvoje dobro. ak by to kazdemu hovorila laskavo, asi by ju vela ludi svedomito neposluchlo.takto sme ju posluchli zo strachu🙂keby ma nevyliecila, je to ine. ale ona to preukazatelne robi pre zdravie zakaznika, ktory si plati. kazdopadne, ona vie ze vie a ze ma talent na liecenie. sposob vyjadrovania je jej vyzitka.niekoho mizno odradi, mna nie, mna zaujima vysledok.a vybookovany kalendar hovori, ze niesom sam.
@pedro138 to nebolo cepovanie len v suvislosti ss cvicenim ... proste drza jak opica s prepacenim 😅😅 ... som obchodak a keby sa takto bavim tak som v kybli,tiez nie je jedina na svete ... ale ok ked to pomoze clovek pretrpi vej aj dr su vselijaki ... len ako to spravanie ma dost prekvapilo len tolko som k tomu xcela
ahojte,práve dnes mi ju odporucil kamarát, masér výborný
mam skoliozu od detstva a uz 15 eokov som nebola u lekára, začala bolieť dosť, takm idem skusit cvicenie pilates,kalanetiku a rozmyslam, ze aj k pani zajdem
takze hovorite ze pomohla?
ahoj, ona je aj na webe tu: https://www.ifirmy.sk/firma/104464-ing-maria-mo...
ja som si však našiel, pre mňa ešte lepšiu liečiteľku, naprávačku chrbtice
www.napravenie.sk v trnave
ahoj, obnovujem túto tému a zaujímali by ma reálne skúsenosť s p. Ing. Moravskou z Janíkoviec. Mamina má dlhodobo problém s bolesťami nôh, chodí aj k fyzioterapeutovi, ale bola jej odporúčaná p. Ing. Moravská. Ale zároveň počula vyjadrenie, že k nej radšej nech nechodí. Tak teraz neviem, preto prosím o reálne skúsenosti s touto pani. Ďakujem.
@pjana jednoznacne odporučam p. Moravsku. Teraz tam je uz aj so synom a nevestou..asi ich zauca tak sa jej pristup polepsil 🙂 ja tam chodim vzdy ked mam nejaky problem s chrbticou ci uz krcnou, krizami alebo cimkolvek. 😉
Moja osobná skúsenosť je, ze ľudia sa "osobnostne" nemenia. Ako odbornicku ju nespochybňujem ale z pohľadu komunikácie a sociálnej väzby určite áno. Ja som si teraz našiel chiropraktika, ktory je oveľa oveľa lepší ako moja miestna babička liečiteľka chrbtice z dediny od vedľa. Moje nove číslo 1 je Pán CHIROPRAKTIK Daniel Časný z Nitry klokočiny. 8 dní som chodil krivý ako § aj psychicky som kvôli tomu začal padať a pán Časný ma dal dokopy za 40 minút presných pohybov. Ukázal mi domáce cviky, ktoré síce moc nedodržiavam(aj som zabudol) aj jeho skromnosť ľudskosť a pokora mi prišla môjmu srdcu blízka. A to sme sa názorovo zhodovali aj v iných veciach prác okolo domu 🙂
@estrella71 prosim vas ako sa objednava ku nej? Dakujem
Ahoj, počula som že je dobrá, navštívila si ju nakoniec a pomohla ti? tiež ma to zaujíma, chcem poznať názor viacerých.
vďaka za odpoveď