Infúzna terapia vitamínom C

sabina_00
23. júl 2020

Nemáte niekto skúsenosť s touto terapiou ?
Mám veľmi slabu imunitu.. tak som rozmýšľala aj nad týmto.. Keďže bežné Cčka mi nepomáhajú

yogagirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
23. júl 2020

@sabina_00 neskusila si kolostrum? Ja mam velmi dobre skusenosti s nim u starsej dcery - vysledky boli viditelne aj po laboratornych odberoch, co okomentovala aj imunologicka. Ked som jej povedala, ze dcere davam kolostrum, povedala, ze s nim ma ona tiez dobre skusenosti, a ze "cokolvek pomaha, treba v tom pokracovat".

nellye9
23. júl 2020

Ja som skúšala, infuzia C + ďalšia ozón, dve za sebou.
Vzdy som mala problém s alergickymi prejavmi, velmi mi to pomohlo, uz po prvej infuzii som sa citila lepšie, pamatam sa,ze som si vravela, prečo som sa tolke roky trápila, ked som mohla ísť uz skôr. Bola som v priebehu dvoch rokov asi 5/6x. Bolo to asi pred piatimi rokmi. Ked budem mat príležitosť, zase pôjdem, preventivne.

zuzka251
23. júl 2020

@sabina_00 Injektopas nie je na imunitu; treba Ccko uzivat pravidelne v nizsich davkach alebo lipozomalne, k tomu kludne to kolostrum ako ti radia alebo b-glukany, pripadne lyzaty bakterii. Da sa to poriesit aj s Dr. ...

yogagirl
23. júl 2020

Super informacie ako na Cecko je dobre vypocut si na linku v podcaste nizsie... Najdes tam vsetky info... preco neuzivat sumaky, kolko tvoje telo dokaze prijat max. ak ho uzivas v praskovej forme, aka je vyhoda lipozomalneho C-ka. V pripade zaujmu, je tam aj dalsia epizoda venovana detom.
https://open.spotify.com/episode/4SjYcxnvvSFUSv...

jajaja47
23. júl 2020

Ja za seba mozem odporucit obycajny rakytnik (bobulky), tiez som mala oslabenu imunitu, a byvala casto chora. Rakytnik je plny vitaminu c a navyse v prirodnej forme 😊

zuzi56
23. júl 2020

@nellye9 a to céčko v inf.preplaca poisťovňa, kde to zháňať, ja som bola pred 4 rolami dost chorá , a stále som sa ešte s toho nedostala, trpíme prisernou únavou, som nezamestnaná, ale ak sa mi hocičo naskytne tak idem napr. pomôcť do kuchyne , pomôcť piecť koláčiky atd., ale po dvoch dňoch som k.o., hneď sa mi spraví herpes v nose, a už som zúfalá, robotu si hľadám, ale bojím sa či to vlastne zvládnem- pracovať a starať sa o rodinu??

poly2406
23. júl 2020

@sabina_00 mne C čko infúzne pomohlo. Ale ja som po onko operácii. Odporúčané som dostala od obvodného Dr, aj od onkológa. Hneď po podaní prvej dávky som cítila účinok. Dala som si ho doviesť z DE z lekárne, tam je omnoho lacnejšie. Ešte mám 17 ks ampul, ak by niekto potreboval. Predám za nákupnú cenu 12,85€/ks. Expiracia 02/2021

zuzi56
23. júl 2020

@poly2406 no s čo mám potom robiť, keď by som ho kupila od teba, to ide do žily, a kto mi to pichne??

mischelag
23. júl 2020

Ja som vždy velmi odporucala tieto infuzie, lebo u nas sa podavaju a vela pacientov si ich chvalilo. Potom prisla korona a ja som si zacala pichat asi raz do tyzdna 30g Vit C. Asi po 2 mesiacoch co som toto pravidelne robila som dostala pasovy opar. Takze tym som s nimi aj nadobro skoncila, lebo tieto infuzie by mali imunitu posilnovat a u mna to asi neplatilo.

lkll
23. júl 2020

Vyskusaj altrient liposomalny vitamin c

myrkamirka
8. sep 2020

@nellye9 ahoj , môžem sa spýtať, za koľko od prvej infuzie si sa cítila lepšie? Tiež to bola tá c Injektopas 7,5g?Ja som bola včera na prvej a dnes sa cítim ako chorá.

poly2406
10. nov 2020

Ženušky, stále mám k dispozícii infúzny C vitamín. Ak by niekto potreboval, ozvite sa. Keďže expiruje 02/21 predám ho za značne nízku cenu. Je mi ľúto vyhodiť, ešte môže pomôcť..

danielaellisa
24. nov 2020

@poly2406 chcem sa spytat ake davkovanie ste si davala a ako sa Vam podarilo zohnat niekoho kto Vam to bude aplikovat? Pomohlo Vam to pri liecbe rakoviny?

poly2406
24. nov 2020

@danielaellisa dobrý večer. Lekár mi odporučil dva-tri krát za týždeň. Podávala mi to doma kamoška.. zdravotná sestra. Ale aj u gynekológa boli ochotní mi ich podávať. A či pomohlo?..za mňa fantastická voľba. Určite podporí imunitu aby telo zabojovalo..

danielaellisa
26. nov 2020

@poly2406 pisala som Vam sukromnu spravu

estera42
19. máj 2022

Ahojte, ja som bola na C už tretí raz, cítim sa výborne, prešli ma herpesy aj zimnica a únava. Celkovo sa cítim skvele, môžem preto len odporúčať. Ak to budete riešiť v rámci BA, odporúčam centrum Imunovital. S centrom Expertmed nemám dobré skúsenosti.

chichua
26. okt 2022

@estera42 ahoj, ako často si chodila na Cčko?

samkolea
16. nov 2022

Chcela som sa spytat ci niekto nemal bolesti hlavy( okolie spankov) z inf Cecka. Mam za sebou 2 a po obidvich bolest hlavy.

lkll
16. nov 2022

@estera42 zdravim a je to drahe?

26bonnefete3
29. nov 2022

@lkll Ja som bola dnes a platila som u obvodného 30eur.

veuska2
2. dec 2023

@sabina_00 ahoj, išla si na tu infuzne terapiu Cckom?
Ja som si vybrala druhu dávku kvôli imunite a oba razy som ako prevalcovana. Strašne som unavená, uvidím keď prejde par dni, ale zatiaľ by som len spala.