Nemáte niekto skúsenosť s touto terapiou ?
Mám veľmi slabu imunitu.. tak som rozmýšľala aj nad týmto.. Keďže bežné Cčka mi nepomáhajú
@sabina_00 neskusila si kolostrum? Ja mam velmi dobre skusenosti s nim u starsej dcery - vysledky boli viditelne aj po laboratornych odberoch, co okomentovala aj imunologicka. Ked som jej povedala, ze dcere davam kolostrum, povedala, ze s nim ma ona tiez dobre skusenosti, a ze "cokolvek pomaha, treba v tom pokracovat".
Ja som skúšala, infuzia C + ďalšia ozón, dve za sebou.
Vzdy som mala problém s alergickymi prejavmi, velmi mi to pomohlo, uz po prvej infuzii som sa citila lepšie, pamatam sa,ze som si vravela, prečo som sa tolke roky trápila, ked som mohla ísť uz skôr. Bola som v priebehu dvoch rokov asi 5/6x. Bolo to asi pred piatimi rokmi. Ked budem mat príležitosť, zase pôjdem, preventivne.
Super informacie ako na Cecko je dobre vypocut si na linku v podcaste nizsie... Najdes tam vsetky info... preco neuzivat sumaky, kolko tvoje telo dokaze prijat max. ak ho uzivas v praskovej forme, aka je vyhoda lipozomalneho C-ka. V pripade zaujmu, je tam aj dalsia epizoda venovana detom.
https://open.spotify.com/episode/4SjYcxnvvSFUSv...
Ja za seba mozem odporucit obycajny rakytnik (bobulky), tiez som mala oslabenu imunitu, a byvala casto chora. Rakytnik je plny vitaminu c a navyse v prirodnej forme 😊
@nellye9 a to céčko v inf.preplaca poisťovňa, kde to zháňať, ja som bola pred 4 rolami dost chorá , a stále som sa ešte s toho nedostala, trpíme prisernou únavou, som nezamestnaná, ale ak sa mi hocičo naskytne tak idem napr. pomôcť do kuchyne , pomôcť piecť koláčiky atd., ale po dvoch dňoch som k.o., hneď sa mi spraví herpes v nose, a už som zúfalá, robotu si hľadám, ale bojím sa či to vlastne zvládnem- pracovať a starať sa o rodinu??
@sabina_00 mne C čko infúzne pomohlo. Ale ja som po onko operácii. Odporúčané som dostala od obvodného Dr, aj od onkológa. Hneď po podaní prvej dávky som cítila účinok. Dala som si ho doviesť z DE z lekárne, tam je omnoho lacnejšie. Ešte mám 17 ks ampul, ak by niekto potreboval. Predám za nákupnú cenu 12,85€/ks. Expiracia 02/2021
Ja som vždy velmi odporucala tieto infuzie, lebo u nas sa podavaju a vela pacientov si ich chvalilo. Potom prisla korona a ja som si zacala pichat asi raz do tyzdna 30g Vit C. Asi po 2 mesiacoch co som toto pravidelne robila som dostala pasovy opar. Takze tym som s nimi aj nadobro skoncila, lebo tieto infuzie by mali imunitu posilnovat a u mna to asi neplatilo.
Vyskusaj altrient liposomalny vitamin c
@nellye9 ahoj , môžem sa spýtať, za koľko od prvej infuzie si sa cítila lepšie? Tiež to bola tá c Injektopas 7,5g?Ja som bola včera na prvej a dnes sa cítim ako chorá.
Ženušky, stále mám k dispozícii infúzny C vitamín. Ak by niekto potreboval, ozvite sa. Keďže expiruje 02/21 predám ho za značne nízku cenu. Je mi ľúto vyhodiť, ešte môže pomôcť..
@poly2406 chcem sa spytat ake davkovanie ste si davala a ako sa Vam podarilo zohnat niekoho kto Vam to bude aplikovat? Pomohlo Vam to pri liecbe rakoviny?
@danielaellisa dobrý večer. Lekár mi odporučil dva-tri krát za týždeň. Podávala mi to doma kamoška.. zdravotná sestra. Ale aj u gynekológa boli ochotní mi ich podávať. A či pomohlo?..za mňa fantastická voľba. Určite podporí imunitu aby telo zabojovalo..
@poly2406 pisala som Vam sukromnu spravu
Ahojte, ja som bola na C už tretí raz, cítim sa výborne, prešli ma herpesy aj zimnica a únava. Celkovo sa cítim skvele, môžem preto len odporúčať. Ak to budete riešiť v rámci BA, odporúčam centrum Imunovital. S centrom Expertmed nemám dobré skúsenosti.
Chcela som sa spytat ci niekto nemal bolesti hlavy( okolie spankov) z inf Cecka. Mam za sebou 2 a po obidvich bolest hlavy.
@lkll Ja som bola dnes a platila som u obvodného 30eur.