Je možné, že syn bol v pondelok, utorok v škole a v stredu ráno ho bolelo už hrdlo a teplota?
Myslíte, že tak skoro by sa to prejavilo?
Všetci už boli z triedy chorí mohol ochorieť v autobuse do školy, obaja s mužom robíme z domu a syn do obchodu nechodi.Ja mám blbé podozrenie, že po roku som mala v sobotu doma kamarátku a myslím, že od nej sme všetci ochoreli.Oni sú očkovaní a nič im nie je, ale stretávajú sa s veľa ľuďmi aj doma aj v práci.
Asi už dedukujem len som chcela vedieť či po 2 dňoch v škole môže byť hneď tak chorý a prejaviť sa to
U nás ako hodinky ja od muža na 3 deň a deti odomňa na 3 deň od mojich príznakov už mali príznaky 🙈
aj u mňa s dcérou to šlo s odstupom cca 45-48 hodín, čiže do 2 dní
ja napisem opacny pripad a to ze to moze byt aj ovela dlhsie nez cakas. Ja som mala prve priznaky az 7 dni po tom, co syn uz mal na konci jeho covidu negativny domaci antigen (na 9. den jeho covidu). Cize som sa musela nakazit, ked este bol chory (osmy den jeho choroby alebo este predtym) a rozvijalo sa mi to teda minimalne 8 dni. Nikto iny nepripadal do uvahy, lebo ja robim len z domu a dcerka to mala este pred synom a muz az 8 dni po mne. Teraz sa všade piše, že omicron sa šíri rýchlo, no ale ako u koho. Nám štyrom v rodine sa to ťahalo mesiac a pol, nez sa doliecil posledny.
Ano, môže. My sme padali jeden za druhým deň po dni 😉
@uhnakova veď to, že kamarátky ochoreli pred mesiacom od deti az na 7-9 deň jeden vyšiel z karantény druhý išiel.A to už bol omikron.Tak je to tak čo už narobíme už sme všetci chorí len sa mi to nezdalo tak hneď po sebe.Tak už len bojovať🙂len som mala výčitky, že nikoho si netaham domov a všetci sme náhle ochoreli
tak zase výhoda je, že to budete mať rýchlo z krku. Prajem čo najľahší priebeh.
Áno,môže sa to tak skoro prejaviť...Mamina bola pozit testovaná v utorok(príznaky od nedele)v noci z utorka na stredu mal už aj ocino a brat tiež príznaky