Ahojte pred rokmi neviem presne kedy som prekonala infekcnu mononukleózum a teraz zas už týždeň bolia ma uzliny na krku aj pri prehltani ja to mám už hádam odjakživa pri chorobe má bolia uzliny na krku. Nemám teplotu len ma aj pri prehltani bolia obe strany krku ale to tie uzliny a trochu ma škriabe v krku už to trvá týždeň je možné že proste aj pri bežnej viróze môžem mať také horšie prejavy skrz mononukleózu prekonaní? Tie uzliny fakt bolia dosť aj pri prehltani. Čítala som že aj bežné ochorenie vie akoby aktivovať keď ste prekonali mononukleózu a že býva horší priebeh
@thirstymonk toto nie je angína angínu mávam často ja som bez teploty samotné hrdlo má neboli len uzliny na krku ale ďakujem
Dcera mala nedavno mononukleozu a boli ju uzlina pod uchom, dr povedala ze je to normalne
doktor sa vyjadril, ze po mononukleoze moze mat clovek vazne nasledky.
@jurly hej no... 🤣 To by sme ich mali všetci... Mononukleozu spôsobuje ebv vírus.. Herpesovy vírus... Ja som mononukleozu mala v tehotenstve v prvom trimestri a hádaj co ani ja ani syn nemáme následky žiadne...
@gabilopatka neviem co tym chcel basnik povedat. Pisala som moze a nemusi
@jurly no ze nemusí. 😊 Tým chce básnik povedať.
@gabilopatka ano, chapeme sa. Suhlasim. Pekny vecee
Ahojte. Viem, ze sa tu píše o mononukleóze kadečo..no mam i ja jednu otazku. Pred 2 dnami sme boli u kamarátky na navsteve a jej dcéra 2rocna bola práve vysypana, mysleli že z jedla. No dnes som s nou volala a ze boli u lekara, ktory z krv.testov potvrdili mononukleózu.
Bola som u nich s mojimi 2 dcerami 11a13r. Hrali sa s nou, s hrackami, chytali ju za ruku.
Prisim, Myslite, ze to chytíme aj my?
Prosim take, ze nemali sme chodiť keď mala vysyp a pod.odpovede nepotrebujem, ideme za 4 dni do zahranicia este aj na 2, týždne.
Vopred vam velmi ďakujem 🙏❤️
Podla mna mas normalnu anginu. Mononukleoza s tym nema nic spolocne.