Dobry den, treti den uzivam augmentin, plus som mala erdomed na kasel. Cukriky na hrdlo a tantum verde lebo vraj som mala uzliny zdurene a afty. Dnes soms.a ale zobudila a bielym jazykom strpnutym. Aj som.vygoooglila ze to moze byt z liekov, ale pocas dna s ajeho farba zmenila na bordovu a aj ho citim, jak keby ma boli, neviem.to opisat. Prikladam foto. Je to pravdepodobne kvasinkova infenkcia, zeny poradte ako si pomoct do rana kym zavolam dr.
@renatka100 tantum verde spray forte mam.
@mon1305 ak si ho uz pouzivala moze to byt aj alergia na neho ak nie tak ho skus pouzit
@renatka100 no ved to, praveze neviem, s antibiotikami som zacala uzivtat aj tantum verde forte lebo mam uzliny a afty v ustach tak neviem z coho to moze byt 🙈slak ma trafi neviem sa ani najest jak ma.to boli
@mon1305 miesto tantumu by som zvolila corsodyl na vyplachovanie a uvidis ci ti to zostane a ci to bola alergia na tantum alebo atb, drzim palce
ja mam toto po tantum verde, aj cmulaciek aj spreja, absolutne tonemozem pouzivat, ak si dam cmulacku strpnu mi cele usta, skoro som si posledne jazyk odhryzla... sprej mi ani len nepomaha. Skus Jox nabuduce.
na tvojom mieste volam lekarke, ci to nemoze byt alergia na niektore lieky, a ked nie, tak vyter, ci nejde napr. o kvasinkovu alebo inu infekciu ( moze byt aj po atb). Si to mohla cele prekombinovat cmulacky, sprej..
Inak len vydrzat a prezit to.. na afty mne pomahal canadent (mne sa robili od zubnej pasty) ale ak si chora, tak to moze byt z imunity (cize pridat vitaminy-bcko atd)
@mon1305 mas nejaku ustnu vodu? Listerine alebo corsodyl? Treba kloktat kym sa nedas vysetrit.