Infarkt a nízky tlak

sensen12
29. jún 2016

Prosím vás,môže mať clovek infarkt,resp.predzvesť toho,keď ma nízky tlak? Môže dostať človek aj porážku,keď ma stále nízky tlak a je chudy?dakujem

simik14
29. jún 2016

Fuuu mne dr povedala (mam sustavne nizky tlak) ze infarkt nehrozi ani z daleka porazku vsak neviem. Vraj clovek citi ked sa blizi infarkt aa citala som tip na jeho oddialenie : kaslat kaslat kaslat tak silno ako sa da a ak najhorsiemu nedojde

csenibaba
29. jún 2016

Ano vsade pisu a hovori ze clovek citi bliziace sa infarkt.Asi ná dr.nevedel ze infarkt ma ake priznaky lebo minuly rok priamo v ambulancii pocas ordinacie zomrel na infarkt,a napriek tomu ze ho okamzite kolegovia zacali ozivovat,zomrel...

denaka
29. jún 2016

Moja svokra prežila už tri takže to nieje vždy bum a koniec. Dokonca jedna babička mi vravela, že jej manžel mal 9! Infarkt, aspon podla toho čo viem začína bolesťou na hrudi akoby pálenie záhy a čítala som že všetci pacienti sa sťažujú na bolesť a zovretou päsťou ukazujú na hrudník.

bianca
29. jún 2016

no v prvom rade...toto nieje otazka na modreho kona..... clovek s nizkym tlakom ma ovela ovela mensiu preddispoziciu dostat infrakt ci uz srdca ako aj mozgu.

csenibaba
29. jún 2016

Bohuzial aj moja mamina zomrela na infart nemala ziadne palenie záhy,ziadne bolesti hrdnika,len jej bola zima...:'(

jana_eyre
29. jún 2016

O infarkte srdca veľa neviem, ale suvisi práve s vysokým tlakom, nie? Ved tam ide o to že srdce nevydrzi pumpovať krv pri takom tlaku, alebo sa mylim? Môj svokor prekonal infarkt dva krát, ma vysoký tlak, ale aj velku obezitu..

No a co sa týka mozgovej porazky, tam nejde vždy len o spôsob života, ale aj o predispoziciu.. Mozgová porážka nastava buď upchatim ciev v mozgu, alebo ich pretrhnutim.. Samozrejme tam zohrava veľa aj vysoký tlak a spôsob života, ale mozgová porážka hrozi aj chudym ľuďom s nizkym tlakom.. Napr. Ja som sledovana neurologicky, pretože obaja moji rodičia mali mozgovú porážku v mladom veku, tak ako aj otcova stará mama..

adel222
29. jún 2016

takto za sekundu si spomeniem na troch mladych ludi cerstvo po dvaciatke ( zdravi, sportovci) ktori mali infarkt a dostali ho v spanku. jedna prezila.

trosku otocim temu aj ked ti neodpiviem na tvoje otazky, lebo odpoved najdes na googli za dve sekundy ale ak ma niekto skonat na infarkt stane sa tak, ci si mlady stary chudy tucny a preto sa zbytocne nesleduj, nestresuj. ja napr mam predispozicie a som s tym zmierena, v urcitom zmysle ma tesi, ze to bude rychly koniec.

denaka
29. jún 2016

@adel222 To s tebou 100% súhladím. Možno to na kona nepatrí ale netýka sa to len infarktu. Ak sa začneš priveľmi sledovať do pol hod. si nájdeš aspon 6 smrteľných chorôb! A ono to nieje až také jednoduché zomrieť takú " vymoženosť" má len zopár ľudí. Napr. moja svokra sa teraz pozoruje až priveľmi a poviem ti taký život jena prd! Pri každom pichnutí meria tlak, už skoro nič neje lebo to upcháva cievy, nikam nechodí lebo by jej môhlo prísť zle....Proste netreba sa toľko sledovať!