Ahojte,
muž poobede spal, keď vstal a prešiel nejaký čas prišiel do obývačky
Mal každú zrenicku v oku inú. V jednom oku normálna mala a v druhom oku velka.
To som nikdy predtym nevidela, na nete som našla len články o drogách a to sa jeho netýka
Máte nejakú skúsenosť?
Ďakujeme
Sleduj, či nieje ospaly, malatny alebo či nezvracia, či ho neboli niekde hlava. Ak áno, tak choďte k lekárovi.
Môže byť, napríklad aj pri mozgovej poražke ako jeden z príznakov. Tiež sa mi to často stávalo, keď som kukal do zrkadla. Napokon mi došlo, že to bude tým, že do jedného oka mi priamo svieti svetlo, ale druhému oku v priamom svetle vadí moj obrovský raťafák, tak preto ten nepomer. Ale zas je pravda, že ja mam taký nos, že s nim možem sneh odhrňať.
Tych pricin moze byt niekolko. Je mozne, ze to nieje nic vazne a rovnako to moze mat zavaznu pricinu. Urcite smer Dr.
@patus_2 nie, neudrel. Sme spolu cely deň
@patus_2 nie, nič z toho
@haley7897 ďakujem
@thirstymonk ďakujem
Chodte Dr. Radsej ist zbytocne ak by nic nezistili, ale priciny mozu byt aj velmi zavazneho charakteru a bolo by zbytocne nestastne nieco zanedbat. Drzim palce nech to nic nieje.
Ja som to riešila minulý rok u mňa. Náhodou som si všimla, že mám kazdu zrenicku inú, neviem ako dlho som to uz mala, možno roky. Bola som na ocnom, u neurologa, na magnetickej rezonancii mozgu. Nič sa nezistilo a zrenicky mam stále rozdielnej veľkosti. Už som to ďalej neriešila, bola som rada, že mám mozog čistý aj u očného všetko OK.
@dadushka007 budem ho musieť dotlačiť k doktorke
Dúfam, že to bude take nič ako aj u teba a že obaja budete zdravi
Radím pohotovosť.
Keď tak si aspoň zavolaj na pohotovosť nech ti poradia či prísť
@mamamasama ďakujem
@dzescebuly ďakujem, skúšam, dovolať sa tam je snáď zázrak
Nahla zmena velkosti zreniciek - na kazdom oku ina,nie je v poriadku. Ak je rozdiel markantny,signalizuje to problem. Ak teda zrovna nestal tak,ze do jedneho oka mu svietilo a do druheho nie.
Ak to predtým nemal môže to signalizovať krvácanie do mozgu. Smer urgent
Ja mavam vzdy jednu zrenicku mensiu pred chorobou, lavu. Od nepamati, mama vzdy vedela kedy budem chora. Mam to doteraz.
Neudrel si hlavu? Pri otrase mozgu bývaju zreničky rozdielne. A je aj možná krátkodobá strata vedomia, že si úraz nepamätá.