Imunoglukan a rosacea

jedinecna888
5. feb 2022

Ahojte mam na vas prozbu.zacala mi pred pol rokom rosacea na tvari liecia ma na to dusikom..ale mam pocit ze sa to zacalo zase zhorsovat som nestastna z toho nikdy som take problemy s pletou nemala.ani v puberte.max jeden pupacik inak krasna hladka plet ale obavam sa ze mi rosacea prepukla z neustaleho velkeho psychickeho vypetia ktore denno denne zazivam a stres mi to nenormalne zhorsuje..rozmyslam ze vyskusam imunoglukan na podporu imunity ci sa mi to nezlepsi...ale bojim sa zeby sa mi to aj nezhorsilo sice o tom pochybujem..mate niekto s tym skusenosti? Ci to moze pomoct? Som uz zufala..

janas17
5. feb 2022

Mne veľmi na rosaceu pomohol krém Soolantra (na predpis od dermatologa), doslova mi ju vyliečila. Viem ze mám nábeh a nejako to stále niekde drieme ale mám teraz peknú pleť bez problémov - je to už asi 2 roky čo som ju vysadila a používala som neviem presne ale zopár mesiacov - možno cca 3-4

domiklik
5. feb 2022

@jedinecna888 aj ja mam rosaceu okolo nosa, mne pomohlo umývať plet len vlažnou vodou (dovtedy som si umývadlá tvar v sprche) plus používam kyselinu azelaovu v 20%nej koncentrácii...