Dobrý deň, píšem tu lebo už som zúfalá. Mama je už rok po chemoterapiach, ale jej imunita rapídne klesla, mesačne býva chorá aj 3x , teploty, kašeľ dutiny. Užíva rôzne vitamíny ,je ovocie ,zeleninu,zdravo žije ale nič nepomáha. Vedel by niekto poradiť ? ( ide k lekárovi ale chcela som tu vedieť či sa niekto s tým stretol.) ďakujem pekne
@simca115 zbytočne zaťažuješ imunitu, dala by som iba colostrum alebo hlivu ustricovú a samozrejme návšteva u dr
@simca115 imunor ? Ale ten musí predpísať lekár
www.zdravysvet.sk . majú i na imunitu.. tinktúry z púčikov rastlín, v labáku pracuje lekárka. Od nich mi prípravky vždy pomohli aj vitamíny
@simca115 Som 4 mesiace po chemo a nebola som ešte chorá. Základ je obmedziť sociálne kontakty, nestretávat sa s kadekym a rodinní príslušníci na návštevu iba zdraví. Do obchodu s rúškom a len občas. Čiže aj vy sa musíte vyhýbať nákaze. Nepíšeš, či mama pracuje. Púčiky rastlín, hliva, rakytník, aloe, vit. C do žily - vyhodené peniaze. Tieto veci fungujú ľuďom, ktorým až tak moc nie je. Ak chce niečo užívať, tak na predpis od dr., to bolo aspoň vedecký overovane. Multivitamin si dávam.
Imunoglutaman
@aurelia2000 dufam, ze si nedavas aj b12. Ten onko nemozu. Ja som na chemo uz stvrty rok. Socialne kontakty neobmedzujem. Chodim aj do divadla a na kupalisko. Cim sa viac chranis, tym imunita slabne. Akurat v plnom MHD pouzijem respirator. Denne beriem c 1000mg a pyridoxin. Inak nic. Biele krvinky mam skoro stale nizsie
@zuzap33 Čítala som tie výskumy ohľadom vitamínov B a ich vplyvu na rast nádorov. Išlo o 10-nasobne dávky. Potvrdila mi to aj onkologicka. Ale nedávam si B12 extra, viem že v tom multivitamine su nejaké malé neškodné dávky. Imunita závisí aj od typu chemoterapie a stavu bielych krviniek. Keď si na tom dobre, tak si môžeš dovoliť to, čo popisujes. Ale uvedená pani má veľké problémy, tak sa potrebuje chrániť. Drž sa a užívaj si každý deň !!! 🍀❤️🌞
@simca115 Informuj nás prosím, keď na niečo s dr. prídete Dobre skúsenosti sa vždy zidu.
@simca115 skuste infuzny vitamin c do zily. Ten ma vacsi efekt ako tabletkove vitaminy.