Idú mi robiť zubné implantáty. Bude to bolieť?

19. máj 2022

Baby, ja sa hrozne bojím. Akurát čakám v čakárni, idú mi robiť implantát a som z toho na prášky, až kŕče v bruchu mám. Boli to veľmi? Stáva sa že sa implantát nepríjme?

luckabaj
19. máj 2022

Nemám odpoveď na tvoje otázky. Ale chcem ta poprosiť ako to nakoniec prebiehalo. Ci to bolelo, kde si dávala robiť za koľko a koľko zúbkov. Ja idem 4.7. tiež som z toho nervózna už teraz. A držím palce aby ti to dobre dopadlo ❤️

amiaja
19. máj 2022

Tiez ma to zaujima. Nedavno som prisla o sestku a chcem si dat implantat. Ako si dopadla?

fadama
19. máj 2022

Držím ti palce, neboj, zvládneš to.

brrrrrciatko
19. máj 2022

Mna to vobec nebolelo

babovka2321
19. máj 2022

Manzel bol nedavno a vraj uplna pohoda.

guudy
19. máj 2022

Tiez som bola v pohode, bez bolesti.

luckabaj
19. máj 2022

Babule strašne ma zaujíma, dávala si niektorá z vás robiť komplet vrch alebo spodok alebo oboje? Strašne by ma zaujímalo koľko to približne takto vyjde. Viem ze cena rôzna a tiež ze záleží od stavu kosti atď atď. Ale viac ako strach z bolesti mam strach z ceny nakoľko mám nasporenu určitú sumu tak ci sa do nej zmestim. Ďakujem vopred ❤️

rena78
19. máj 2022

@luckabaj ja som bola v januari. Horna sanka 11 zubov 6000eur. Mostik na 4 implantatoch

luckabaj
20. máj 2022

@rena78 ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Môžem sa ešte spýtať kde to bolo? Mam ešte zatiaľ na výber. 4.7. Idem k jednému na konzultáciu tam sa dozviem sumu tak ak by bola vyššia tak musím hľadať inde. Ďakujem

jonnie
20. máj 2022

Implantát- zavedenie titánu trvalo menej ako plombovanie. Trosku som cítila cca 5 dní to šitie rany, potom už nič. To tak úmrtia...ze nič nevieš. Zubár mi hovoril.. ze robil celé ústa komplet implantáty.. 20 zubov - 4 hod. v úplnej narkóze. To len zavedenie.

rena78
23. máj 2022

@luckabaj Zubar Pro Ghorvatsky Grob

luckabaj
23. máj 2022

@rena78 ďakujem pekne ☺️