Baby, ja sa hrozne bojím. Akurát čakám v čakárni, idú mi robiť implantát a som z toho na prášky, až kŕče v bruchu mám. Boli to veľmi? Stáva sa že sa implantát nepríjme?
Tiez ma to zaujima. Nedavno som prisla o sestku a chcem si dat implantat. Ako si dopadla?
Držím ti palce, neboj, zvládneš to.
Mna to vobec nebolelo
Manzel bol nedavno a vraj uplna pohoda.
Tiez som bola v pohode, bez bolesti.
Babule strašne ma zaujíma, dávala si niektorá z vás robiť komplet vrch alebo spodok alebo oboje? Strašne by ma zaujímalo koľko to približne takto vyjde. Viem ze cena rôzna a tiež ze záleží od stavu kosti atď atď. Ale viac ako strach z bolesti mam strach z ceny nakoľko mám nasporenu určitú sumu tak ci sa do nej zmestim. Ďakujem vopred ❤️
Implantát- zavedenie titánu trvalo menej ako plombovanie. Trosku som cítila cca 5 dní to šitie rany, potom už nič. To tak úmrtia...ze nič nevieš. Zubár mi hovoril.. ze robil celé ústa komplet implantáty.. 20 zubov - 4 hod. v úplnej narkóze. To len zavedenie.
Nemám odpoveď na tvoje otázky. Ale chcem ta poprosiť ako to nakoniec prebiehalo. Ci to bolelo, kde si dávala robiť za koľko a koľko zúbkov. Ja idem 4.7. tiež som z toho nervózna už teraz. A držím palce aby ti to dobre dopadlo ❤️